keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Shortsit vai sortsit?

Oikeastaan ihan yks hailee, sillä tälle kesälle niitä s(h)ortseja on tullut hankittua ihan riittämiin. Pojilta löytyy, äidiltä löytyy ja tokihan niitä on eksynyt myös isin vaatekaappiin. Shortsit on vaan niin must have kesäisin, etten kyllä pysty vastustamaan niiden hankintaa.


Itse kaivan shortsit esiin jo heti ensimmäisinä kesän aurinkoisina päivinä. Niiden kaveriksi vain huppari tai neule, niin kyllä kelpaa värjötellä kesäillassa. Jossain vaiheessa elin suurta hameinnostusta, mutta nykyään shortsit on vaan niin paljon kätevämmät, kun päivät pitkät hyppii ja kykkii noiden poitsujen perässä. Eipähän tarvitse pelätä vilautteluvahinkoja!

Itseltäni löytyy shortseja joka lähtöön. On farkkua ja collegea, löytyy pitkällä ja lyhyellä lahkeella. On rennompaa ja on siistempää, tummaa ja vaaleaa. Täksi kesäksi en ole ostanut itselleni muita uusia kuin nuo Makian aivan törkeät hienot farkkushortsit. Muut kappaleet ovat peruja edellisiltä kesiltä, ja osan farkkushortseista olen tehnyt ihan itse (lue: leikannut) vanhoista unohtuneista farmareista. Kuvissa näkyvien lisäksi löytyy vielä kahdet capri-mittaiset lökärit ja kahdet juoksushortsit. Ehkä näillä pärjää?

Vasemmalta: JC/Crocker, Vero Moda, Vero Moda, H&M, Stadium/Warp, Only, H&M, Makia, Levi's

Pojilta löytyy shortseja kullekin poitsulle viisi paria. Popilta on college- sekä uimashortsit, joita kyllä aion käyttää taas ihan normishortseina. Meillä on ollut juuri näitä Popin uimashortseja nyt kaikkina kesinä, ja näistä ei voi kuin tykätä! Lisäksi löytyy ns. siistemmät farkkushortsit Hennesiltä sekä Stadiumista ostetut urheilushortsit, jotka nekin taitavat olla alunperin tarkoitettu uintikäyttöön. Näiden lisäksi on vielä Tutan trikoiset shortsit, jotka ovat vähän pidemmät, mutta aivan ihanan ohuet.

Vasemmalta: Po.P, Stadium/Warp, Po.P, H&M, Tutta

Ihan kamalasti ei ole vielä ollut tarvetta shortseja suurkuluttaa, mutta kyllä melkein päivittäin me ollaan shortseissa menty. Lukuunottamatta nyt tietysti niitä päiviä, kun on ollut pakko kaivaa esiin ne tuulipuvut ja pipot. Mutta toivo elää edelleen korkealla, että se kesä vielä kunnolla tulee ja ennuste näyttäisi muuta kuin harmaata pilveä ja vesitippaa. Ainakin eilen ja tänään ollaan nautiskeltu auringosta, ehkä vielä huominen jooko? Mutta silti, ymmärrän, jos joku pitää tätä vähän ylimitoitettuna shortsivarastona. Onhan se nyt vähän pöhköä omistaa 13 shortsit...

Ja muuten. Mun mielestä sinne kuuluu kyllä se hoo. Sortsit näyttää vaan kirjoitettuna niiiin tyhmältä.

Mites on, hoolla vai ilman vai ei kyseisiä pätkittyjä housuja ollenkaan? 

4 kommenttia:

 1. Meijän pojalla on kans shortseja jos jonkinlaisia, mutta ei kelpaa jalkaan kun farkut. Et sen puoleen ihan hyvä ettei oo mitään 30 asteen helteitä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mikä pikkuherra teillä asuukaan :) mä sen sijaan kerran just yritin laittaa noille farkkuja, niin vastaanotto ei ollut kovin myötämielinen :D toisaalta en mä itekään käytä kesällä koskaan farkkuja!

   Poista
 2. Meillä on pojalle melkein 20 shortsit ja kerran ollaan tänä kesänä päästy käyttämään :/ Ollaan niin kylmääverisiä molemmat, että ei vaan tarkene :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen shortsivarasto! :D mut eiks ne lupaa elokuulle vielä lämmintä, niin jos silloin? Vaihdatte housuja vaan monesti päivässä niin ehditte käyttää kaikkia ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!