keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Särkänniemi

Eilen oltiin koko porukalla jo toistamiseen tälle kesälle Särkänniemessä viettämässä ihanan aurinkoista Johannan päivää. Hyvää myöhästynyttä nimipäivää vaan itselleni, en edes muistanut koko asiaa.

Leppäkertut, possujuna, regatta ja huvimaja-karuselli tuli testattua useampaan kertaan, kuten myös Särkänniemen kahvi ja hillomunkit. Vaikka siinä yhdessä ainoassa laitteessa, johon itse menin eli Huvimajassakin maha meni umpisolmuun ja meinasin oksentaa, meillä oli silti ihan mahtava päivä. Moitepalautteen jouduin kuitenkin vielä päivän päätteeksi kirjoittelemaan Särkkikseen, sillä aivan umpitökerö possujunan laitehoitaja eväsi Einolta pääsyn ajelulle reissun loppumetreillä. Eino ei suostunut koko päivänä ottamaan käteensä sitä alle 100 senttisten leimaa, ja joka ei ollut ongelma siihen mennessä, mutta tämä järjen jättiläinen päätti sitten pilata lapsen ilon ja jättää Einon kyydistä. No eihän Aapokaan suostunut sitten junan kyytiin ilman veljeä, joten itku kurkussa käveltiin possujunasta kohti Särkän portteja. 

No tästä pienestä välikohtauksesta huolimatta meillä oli aivan ihana iltapäivä Näsijärven rannalla. Aurinko paistoi täydellä teholla ja poikien iloa oli aivan mahtava katsella. Saa nähdä tuleeko pojista yhtä hurjapäitä kuin isänsä, vai saako pelkuriäiti tartutettua nössöilyn poikiin. Siis ajatelkaa, pahat olot jo pelkästä tornadon katsomisesta ja simppeli karusellikin sai pään ihan sekaisin koko loppupäiväksi. Mutta ei se mitään, tyydyn ihan mielelläni siihen penkillä istujan rooliin, jossa saa vahtia metrilakuja ja juoda kahvia. 

 Kestääkö teillä sisuskalut sitä kaikkea kieppumista ja ravistelua? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!