tiistai 7. heinäkuuta 2015

Palautetta

Indiedays järjestää nyt heinäkuun ajan lukijatutkimuksen, jonka avulla se kerää tietoa siitä sisällöstä, josta juuri te haluatte lukea. Vastaaminen kyselyyn kestää noin 5 minuttia, ja kyselyyn pääset tästä linkistä. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia. Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen. Ehdottomasti siis osallistumisen arvoinen juttu!  

Ja koska tämä tuli nyt näin hyvään saumaan, niin voisitte samalla kertoa palautetta myös tästä blogista kommenttikenttään tai sähköpostiin, niin hyvässä kuin pahassa, vaikka ihan muutamalla sanalla. Kesä on toki jälleen verottanut vähän blogiin paneutumista, mutta silti täällä ollaan edelleen täysillä mukana. Siksipä haluaisin tietää myös teistä jotain ja mitä annettavaa Talonpuolikkaalla on teille. Ainakin tilastojen mukaan jotkut siellä ruudun takana edelleen tätä blogia seurailee...

Miksi seuraat tätä blogia?

Mitä haluaisit täältä lukea?

Mitkä asiat eivät kiinnosta?

Kenelle suosittelisit tätä blogia?

Mitä kautta koet, että blogia on helpointa seurata?


Blogilistan loppumisen myötä Talonpuolikasta ja meidän touhuja voi seurailla ainakin seuraavista paikoista:

Että semmoista. Kiitos jo etukäteen kaikille, taidan nyt painua katsomaan, kun mies tuhoaa meidän vessaa. Lähti pieni pintaremontti vähän käsistä...

4 kommenttia:

 1. Oon seurannu sun blogia jo toooosi kauan. Tykkään hurjasti sun kirjotustyyylistä, sun tekstiä on niin helppo lukia ja samaistua moniin eri tilanteisiin. Tykkään myös sisistusmaustasi. Kaikin puolin siis ihana blogi sulosineen poikineen :)
  Mielellään lukisin vähän enemmän juttuja sun töihin liittyen, itsekkin samalla alalla kuin sinä ja vasta työelämän aloittaneena. Toki ymmärrän senkin, että työasioista on hankala kirjottaa, mutta jos jotakin keksit, niin sitäkin innokkaana luen :D
  Mutta kiitos ihanasta blogista ja jatka samaan malliin. Ja nautinnollista lomaa sulle!
  Terkuin vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! :) Työjutuista on aika vaikea sen enempää kertoa, kun haluan sen suhteen säilyttää tietyn anonymiteetin ja osittain myös haluan pitää työn erillään tästä harrastuksesta. Varmasti ymmärrät, kun samalla alalla ollaan ;)

   Mukavaa kesää myös sinulle!

   Poista
 2. Kiitos kivasta blogista! Mua lähinnä kiinnostaa tietää, miten teidän rahat riittää? Asutte ilmeisesti aika hyvällä alueella, teette jatkuvasti remonttia, ostelette autoja ja sohvia ja pojat kulkevat merkkivaatteissa. Ihan uteliaisuuttani haluaisin tietää, että miten oikein onnistutte? Ilmeisesti miehesi on aika hyväpalkkaisissa hommissa, sillä ei opettajan palkalla voi noin hyvin mennä. Enkä kysy siis pahalla :) Joka tapauksessa blogisi on aivan ihana ja tiedän elämää on mukava seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, että raha kiinnostaa ja myönnän, että itsekin välillä tulee pohtineeksi ihan samaa blogeja lukiessa. Täytyy kuitenkin muistaa, että blogi on vain ihan pieni pintaraapaisu meidän elämästä eikä tässä ole kaikki todellisuus. Miehen työ eivätkä raha-asiat muutenkaan mielestäni kuulu blogiin, mutta sanotaanko niin, että käytämme rahamme fiksusti. Meillä on aika vahvasti käytäntönä keskittää, budjetoida ja säästää, joiden avulla sitten suuremmat hankinnat mahdollistuvat.

   Remontit ovat olleet melko pitkälti pintaremontteja, joihin varauduimme jo tätä taloa ostettaessa ja jotka olemme halunneet alusta lähtien tehdä. Myös auton hankkiminen on lähes välttämättömyys näillä seuduilla ja joskus tulee vain hyvä mahdollisuus, johon kannattaa tarttua. Poikien vaatteet ostan lähes poikkeuksetta alennusmyynneistä tai kirpputoreilta, uutena täytenä hinnalla ostettuja vaatteita ei taida tällä hetkellä löytyä yhtään. Se on se hankintojen priorisointi ja suunnitelmallisuus, jolla meidän talous pysyy kasassa.

   Kiitos kommentistasi ja kehuista, toivottavasti sait jotain tolkkua tästä vastauksesta :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!