keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Nettishoppailijan unelma (tai painajainen)

Myönnetään nyt heti tähän kärkeen, että olen aika kova nettishoppailija. Usein tulee selattua verkkokauppoja hyvien tarjousten toivossa ja varsinkin, kun on kyseessä kodin tuotteet tai lasten vaatteet. Tuntuu vaan niin tyhmältä maksaa tuotteesta täyttä hintaa, jos on kerran olemassa mahdollisuus saada se edes hiukan edullisemmin käyttämällä kassalla jotakin koodia. Vai onko joku eri mieltä? Saleduck kokoaa yli 150 nettikaupan alennukset saman sivuston alle, ja tarjousta klikkaamalla pääsee suoraan ostoksille kyseiseen kauppaan. Aika kätevää eikö?

Itse klikkailin järkyttävässä asuntomessujen jälkeisessä sisustuskuumeessani Saleduckin osastolle Koti. Esimerkiksi Scandinavian Design Center tarjoaa tällä hetkellä aika mahtipontiset alet sekä -20% kaikista Nordic Nestin matoista vielä tänään ja huomenna. Meiltä puuttuu edelleen yläkerran aulatilasta matot ja nyt tässä kovin pähkäilen, lähtisikö meille tilaukseen pari mattoa Nordic Nestiltä. Eikä varmaan  tarvitse perustella, miksi nuo matot kiehtoo? Toisaalta aika kovin himottaisi tilata pari uutta säilytyskoria poikien leluille ja muille härpäkkeille. Ja miten ihanan suloisia lasten juttuja Scandinavian Design Center tarjoaakaan. Tuohon talohyllyyn saisi aika kivasti poikien pikkuautoja esille, pilvilamppu on nyt vaan ihan täydellinen ja junahylly nyt tuskin kaipaa selittelyjä. Huh hei, nettishoppailu on joskus kyllä aika kamalaa!
kaikki kuvat: scandinaviandesigncenter.fi

SDC:n lisäksi Saleduck tarjoaa alennuskoodeja esimerkiksi Finnish Design Shopiin, Royal Designiin ja Room 21:een. Ja koska Saleduckin sivuille on koottu eri verkkokaupat aihepiireittäin, on alennuskoodien kyttäily tehty ihan naurettavan helpoksi. Huomasin muuten juuri, että Scandinavian Design Centerissä olisi lasten Arne Jacobsenin kirjainpussilakanat alessa. Apua, miehelle ei sitten kerrota tästä yhtään mitään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!