torstai 2. heinäkuuta 2015

It's all in the detailsVaikka inhoan yli kaiken sellaista turhaa roinaa ja rompetta, niin silti kivat pienet yksityiskohdat sisustuksessa tekevät kodin. Riihimäen lasitölkit rivissä portaikossa, mustavalkoiset saippuapullot, nätti avainnaulakko, työpöydällä lojuva Newtonin kehto, näkyvillä olevat pyykkipojat ja hauskan sanoman omaava käsisaippuapullo ovat jokainen oman paikkansa meillä ansainneet. Osa detaljeista on hyvinkin harkiten ostettuja ja muutama yksityiskohta saattaa olla parin sekunnin aivopierun tuotosta. Yhtä tärkeitä ja olennaisia silti jokainen. 

Ja koska olen melkoisen pikkutarkka ja pilkunviilaaja monessakin asiassa, niin pakkohan se oli aikuisten värityskirja -hypetykseen lähteä mukaan. Ja ilmeisen paljon siitä meuhkasin, sillä mies tuli tänään kotiin alimmaisen kuvan kirjan kanssa. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä mitä teen tästä lähin iltaisin poikien nukahdettua. Tai no eipä tarvinnut ennenkään, mutta nyt on hyvä syy unohtaa pyykit ja rikkaruohot hetkeksi. Ei muuta kuin kynät teräviksi ja värityspuuhiin!

7 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla, en myöskään tykkään turhasta romppeesta, mutta kyllä pienet yksityiskohdat tekevät kodista kodikkaamman! Ja voi vitsit, oon myös himoinnut noita aikuisten värityskirjoja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi kirja on aivan ihana! Yhtenä iltana värittelin yhteen asti yöllä kun en vaan pystynyt lopettamaan :D mars Paula kirjakauppaan!

   Poista
  2. Siis toi kirja on aivan ihana! Yhtenä iltana värittelin yhteen asti yöllä kun en vaan pystynyt lopettamaan :D mars Paula kirjakauppaan!

   Poista
 2. oh dymo <3
  hihih, mä olen vältellyt noita värityskirjoja, kun oon varma että jään koukkuun, eikä perfektionisti-minä voi sietää jos ne on väritetty rumasti.. Taas tänään kävelin kassalla ohi värityskirjan, vaikka jälleen meinasin sortua :D Kerro sit, onko kuitenkin pakko hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pakko! ;) koukkuun jäät kyllä, mut on se vaan niin rentouttavaa. Me pidetään nykyään poikien kanssa rauhoittumishetkiä niin että kaivetaan kaikki värityskirjat esiin :D

   Poista
  2. On pakko! ;) koukkuun jäät kyllä, mut on se vaan niin rentouttavaa. Me pidetään nykyään poikien kanssa rauhoittumishetkiä niin että kaivetaan kaikki värityskirjat esiin :D

   Poista
  3. On pakko! ;) koukkuun jäät kyllä, mut on se vaan niin rentouttavaa. Me pidetään nykyään poikien kanssa rauhoittumishetkiä niin että kaivetaan kaikki värityskirjat esiin :D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!