lauantai 20. kesäkuuta 2015

Summer mood

Parin sadepäivän jälkeen edes pieni pilkahdus aurinkoa tuntuu lottovoitolta. Juhannus meni kotona yhdessäollen ja syöden, otettiin vaan relaa eikä jaksettu lähteä mihinkään. Vähän tehtiin remppajuttuja, pyöräretkeiltiin ilta-auringossa ja käytiin uudella autolla ajelulla, mutta muuten oltiin vaan ja hengattiin. Ja syötiin taas.


Tänään aamupäivällä, kun aurinko vihdoin päätti näyttäytyä oikein kunnolla, säntäsimme kaksikon kanssa pihalle vesileikkeihin. Kesäfiilis alkoi pikkuhiljaa palata ja oli ihana katsella pienten ihmisten iloa niinkin yksinkertaisesti asiasta kuin vesi. Siinä kahvikupin kanssa terassilla istuessa ei voinut oikein ajatella mitään muuta kuin sitä, miten hyvin meillä on asiat. Elämä on aika ihanaa. Ja sitten olikin pakko siirtyä sisälle legoleikkeihin, kun alkoi taas tulla vettä taivaan täydeltä. 


Tosi kiva tämä Suomen kesä. Eipä ainakaan käy tylsäksi, kun saa vuorotellen kaivaa kumisaappaat ja kurahanskat ja seuraavana taas shortsit ja sandaalit...


Joko teiltä löytyy kesäfiilis?

2 kommenttia:

  1. Kesäfiilis nousisi huimasti, jos olisi edes pidempään kuin tunnin aurinkoista ja voisi oikeasti vipeltää paljain jaloin kesähepenissä. Ostin viime viikolla mustan maksimekon ja ajattelin, että sen alle voi hyvin pukea legginsit niin tarkenee, vaikka asun saakin näyttämään kesäiseltä, kun kukaan ei näe niitä lämppäreitä. Mieluusti luopuisin villavaatteista ja siirtyisin hellemekkoihin. Sitä odotellen... Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Me ollaan suunnattu heti auringon näyttäytyessä pihalle vesileikkeihin ja saatu melkein samantien juosta takaisin sisälle. Mä olen kaivanut kesävaatteista vasta kahdet shortsit esille. Koskakohan ne loput saa ottaa käyttöön?

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!