torstai 25. kesäkuuta 2015

Normipäiviä

Normipäivä eilen, normipäivä tänään ja normipäivä huomenna. Mitään erityistä kerrottavaa ei ole enkä oikein jaksa jaaritella jonninjoutavia kesälomakuulumisia. Tai jos nyt sittenkin. Ollaan käyty Tampereella puistoissa ja torilla, koluttu alennusmyyntejä lähes tuloksetta, juostu kaatosadetta karkuun ja odoteltu työttömyyskorvauksen kilahtamista tilille. Ihan perusmeininkiä. Joka päivälle olen kuitenkin pyrkinyt keksimään meille jotain spesiaalia aktiviteettiä, jotta päivä menisi nopeasti isin tuloon asti ja pysyisin itsekin maailman menossa mukana. Päiväunet kun eivät siis enää lohkaise sitä paria tuntia päivästä ja se kuuluisa oma aika on nollissa.


Maanantaina hengailtiin lähes koko päivä Ideaparkissa erittäin hitaan ja rentoilua sisältäneen aamun jälkeen. Koomailtiin sohvalla varmaan pari tuntia lueskellen kirjoja ja hörppimällä litrakaupalla kahvia. Idiksessä yritettiin epätoivoisesti löytää jotain huippuhyviä alennusmyyntilöytöjä, mutta aika surkeaa on voin kertoa. Se yksi säälittävä alerekki, jota mainostetaan koko ikkunan kokoisella plagaatilla, ja jossa kuitenkin on ne samat vanhat rätit, jotka siellä roikkui jo jouluna. No parit neuleet pojille ja itselleni juoksushortsit, siinä se.

Tiistaina suunnattiin heti aamusta Tampereelle torikahville treffaamaan kavereita ja siinä samalla käytiin verestämässä muistoja vanhoilla kotihuudeilla. En vain pääse yli siitä, että kaipaan pikkuisen Tampereelle... Loppupäivä menikin taas terassilla vesileikeissä ja itse tein yhtä vattumaisinta hommaa, eli aloitin projektin nimeltä Maalaanpas tämän meidän puutarhakaluston ruskeasta harmaaksi. Ihan pikkuvinkkinä muille, jotka harkitsevat samaa, en suosittele. Ihan tyhmää touhua. Hermot menee, maalia kuluu ja hermot menee. 

Eilen keskiviikkona lähdettiin taas Tampereen suuntaan, mutta kurvattiinkin Pirkkalaan, jossa oli Crocsin varastomyynti. Ja on muuten itseasiassa vielä tänäänkin, vihjeenä muillekin. Sieltä ostin poitsuille parit kesäkengät tälle  ja ensi kesälle kympillä per pari. Eli melkein ilmaiseksi, mutta siellä se aamupäivä menikin sitten jonottaessa. Oli meinaan muutama muukin päättänyt ilmestyä paikalle. Crocsien jälkeen siskoni miehineen tulivat meille ihan Turusta asti leikkimään legoilla ja syömään jätskiä! 


Tänään vietetään näköjään taas vaihteeksi sadepäivää, joten tekemistä tälle iltapäivälle täytyisi keksiä. Vähän suunnittelin suursiivousta tai kirjastovierailua, mutta saa nähdä houkutteleeko sohva ja löhöily kera kahden höppänän enemmän kuin moppi. Kuten on houkutellut koko aamupäivän. Hei tai pitäisköhän leipasta vaikka pullaa! Ja kai voisin kuvata teille meidän uutta sohvaa, joka on aikalailla just eikä melkein täydellinen. Olisko muita ideoita?

Huomenna onkin jälleen perjantai ja edessä viikonloppu. Jos vaan sateelta säilytään huomenna, niin me retkeillään liikennepuistoon ja ajetaan paloaseman ohi. Aina yhtä jännittävää seurattavaa, että onko autot tallissa vai onko tullut hälytys. 


Tällaista normiarkea tänne, tylsää mutta kuitenkin niin parasta aikaa. Siellä ne nyt parhaillaan pötköttelee sohvalla ja lukee yhdessä Herra Hakkaraista. Ja mulla on päivän viides kahvikuppi kädessä. Jep jep, pitäisi varmaan vähän rajoittaa... Kiitos ja kuitti tällä erää, palataan taas!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapas samalta kuin nää meidän normipäivät <3 Tulis nyt se kesä edes, niin ei tarttis enää miettiä mitä tekee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Hei koska vietetään porukalla normipäivää? ;D

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!