keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Koiramäen lapset

Tänään kurvattiin poikien kanssa bussilla päiväruoan jälkeen Tampereelle ja Särkänniemeen. Koiramäkeen pääsi vielä tämän viikon vain vitosella sisään ja kun aurinkokin paistoi, niin ei voitu jättää tilaisuutta käyttämättä. Mikään ihan älyttömän lämmin päivä ei tästä keskiviikosta kuitenkaan tullut, mutta on tämäkin nyt parempi kuin se synkkä ja myrskyinen pimeys. Ja pärjättiin koko päivä ilman sadevaatteita!

Mauri Kunnaksen kirjat ovat olleet aikamoinen hitti meillä viime aikoina, ja Koiramäessä käynti olikin ihan itsestäänselvyys tälle kesälle. Otettiin vähän evästä mukaan, toivottiin ettei sada ja nautittiin täysin voimin tästä kesäretkestä. Koiramäessä riitti katseltavaa ja käytiin me nopeasti pyörähtämässä itse Särkänniemenkin puolella. Koiramäki on tehty todella hienosti ja koko alue on näkemisen arvoinen, joten myös äidillä riitti ihmeteltävää. Tiukan aikataulun takia (ollaan niin kiireisiä..) ei ehditty sen kauempaa kiertää ilmaislaitteita huvipuiston puolella, possujunaa lukuunottamatta, joten päätettiin tehdä vielä toinenkin Särkkäreissu tässä kesän aikana. 


Nykyisin, kun Särkänniemeen pääsee ilmaiseksi sisään, on sinnekin tästä melko läheltä helppo tehdä ihan vain sellainen hengailuretki. Ainoa asia, joka vähän ärsyttää on se, että Koiramäki maksaa normaalisti 15e yli 100cm henkilöltä. Aika riistoa, etten sanoisi, jos ei halua maksaa koko huvipuiston yli neljänkympin ranneketta. Oma pääni ei kestä oikeastaan edes katsoa niitä hurjimpia laitteita, joten rannekkeen ostaminen olisi itselleni ihan turhaa. Onneksi lapsille on kuitenkin Särkänniemessä muutama ilmaislaite ja nyt on Koiramäkikin kierretty. Jos joku Särkän ihminen tätä postausta lukee, niin toivomuksena täältä suunnalta vähän hinnan alennusta. Vaikka sitten se kymppi. On meinaan aikamoinen investointi esimerkiksi nelihenkiseltä perheeltä mennä ensinnäkin koko huvipuistoon tai sitten pelkästään Koiramäkeen. Hintapolitiikasta huolimatta, ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Varsinkin kaikille Koiramäki-faneille. Äiti kato, Masa!


Pakko heittää tähän loppuun vielä pieni kevennys. Tämä oli nimittäin ihan totta. Koiramäessä oli havaittavissa äkäisiä vanhempia, jotka pitivät poikastensa puolta mm. poniratsastusjonossa, liukumäessä ja makkarakioskilla...


2 kommenttia:

  1. Koiramäkeen haaveilen pääseväni ihan tuon hienon miljöön vuoksi. Kehtaiskohan ihan yksikseen lähteä pällistelemään? ;) Iloista juhannusta! Tuija ps. tuohon loppukevennykseen, samantapaiseen ilmiöön törmäsin ruokakaupassa, mur!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan taatusti kehtaat! Mäkin haaveilin siellä käydessä, että voi kun pääsisikin tänne yksin ja saisi nauttia kahvit rauhassa siinä Von Guggelböön kahvilassa :D Kiitos samoin sinne Tuija!

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!