perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ihan lomalla.

Aamut alkavat siinä seitsemän jälkeen. Valutaan alakertaan, hoidetaan aamutoimet ja rojahdetaan sohvalle. Katsotaan vähän lastenohjelmia ja pötkötellään. Syödään aamupalaa, kun jaksetaan ja nälkä alkaa yllättää. Keitetään kahvit ja hassutellaan. Vaihdetaan päivävaatteet ja lähdetään ulos. Otetaan puutarhaletkusta vettä ja perustetaan autopesula. Istuskellaan auringossa ja lueskellaan tenttimatskuja, samalla ihastellen poikien touhuja. Haetaan posti laatikosta ja tullaan kiukutellen sisälle syömään. Ahmitaan spagetit naamaan ja yritetään nukahtaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Relataan, katsotaan ehkä vähän Anniina Balleriinaa (jep, tämän hetken must.) ja luetaan kirjoja. Syödään välipalasmoothiet ja painutaan taas nauttimaan kesäisestä säästä. Käydään ehkä pyörälenkillä ja haetaan jätskit. Kastellaan kukkia ja rakennetaan hiekkalinnaa. Isin tullessa kotiin otetaan vielä koko perheen matsi jalkapalloa ja kerrotaan, miten jahdattiin Idiksessä haarukkatrukkia.

Iltapäivisin hengaillaan porukalla ja vähän raivotaan, kun mikään ei mene niinkuin halutaan. Lepytään ja halitaan, kun äiti suostuu rakentamaan sadannen kerran legopaloaseman. Katsotaan terassilta, kun isi leikkaa nurmikkoa ja pohditaan, mitä huomenna tehtäisiin. Aamulla ei tarvitse herätä aikaisin tehokkaana, joten iltaisin voi joskus lähteä vielä melko myöhäänkin lenkille tai grillata juustowilhelmiä keskiyöllä. Iltapalan jälkeen laitetaan pää tyynyyn ja nukahdetaan samantien. Yöllä huudetaan muutamaan otteeseen laitumelta karanneita lehmiä (?) ja kömmitään äitin ja isin väliin jatkamaan unia.

Aika mahtavaa aikaa tämä kesä.

Vielä muutama viikko, niin isikin liittyy meidän lomailijoiden seuraan. Kaikesta kiukuttelusta ja päiväunettomuudesta huolimatta, me ollaan niin lomalla. Eikä ne opiskelut etene, yllätys.


Miten mä olen voinut muuten unohtaa noiden Puffet-jätskien olemassaolon ihan kokonaan..? Nehän on ihan parasta! 

8 kommenttia:

 1. Lomalla on parasta se pysähtyneisyys mitä ei tajua, ennen kuin työ on jäänyt laitumilleen. Välillä kotiolot on niin helppoa, että jo seuraava kesä ajatuksissa on jo Niiiin helppoa, että sitähän jo tylsityy ajatuksesta (10 viikkoa kotona :D...) Nautitaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi olla, että tämä 10 vkoa menee yhdessä hujauksessa! Ainakin itse järkytyin, kun tajusin että tällä viikolla on jo juhannus! :o ihanaa lomaa kollega!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näihin kuviin on hyvä palata, kun joutuu taas pukemaan kerrokset päälle...täällä sataa vettä ja on 10 astetta "lämmintä" :(

   Poista
 3. Upeita kuvia! :) Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mulla on Canonin eos 600D mutta nämä kuvat on otettu puhelimella, Samsungin Galaxy S5!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!