sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Väri on enne.

Sain Indiedays Inspiration Daysta L'Oréalin pisteeltä kaksi uuden L'Oréal Parisin Prodigy -hiusvärisarjan sävyä testiin. Eilen sitten vihdoin ja viimein läimäisin värit päähän kaverin avustuksella, tavoitteena saada aikaiseksi liukuväriefektiä luonnollisen näköisesti. Täytyy kyllä myöntää, että aika hyvin me onnistuttiin, vaikka ei ammattilaisia ollakaan. Ainakin ero entiseen puoli vuotta sitten viimeksi kampaajalla käyneeseen kuontaloon on huomattava! Jos ei ihan liukuväriä, mutta ainakin kiiltoa ja raikkautta on enemmän. Ja ihan oikeasti tämä hamppukasa tuntuu paljon terveemmältä ja paremmin voivalta! 


Värjäsimme tummemmalla eli sävyllä 8.0 keskivaalea hiusten tyven ja siitä noin kymmenen sentin verran kohti latvaa. Sitten laitoimme tummemman värin perään latvaan asti vaaleampaa väriä eli sävyä 9.0 kirkas vaalea. Levityksessä käytimme apuna sivellintä ja värin kaadoimme pakasterasiaan, oltiin olevinamme ihan pro. Mutta väripullollakin homma onnistuisi ihan mainiosti.  Värin annoimme vaikuttaa ohjeessa mainitun ajan eli puolisen tuntia, jonka jälkeen pesin värin pois ja levitin mukana tulleen hoitoaineen hiuksiin. Käytin vain toisen väripaketin hoitoaineen, koska se oli hyvinkin riittoisaa. Tyvestä tuli ihan aavistuksen kellertävä, mutta senkin saa korjattua hopeashampoolla ja tarvittaessa sitten heitän sekaan color maskin poistamaan keltaisuutta. Muuten, bueno!

En ole värjännyt hiuksia itse kotikonstein moneen vuoteen. Olen luottanut vain ammattilaisen osaamiseen  enkä ole uskaltanut edes yrittää kaupan värejä epäonnistumisen pelossa. Hiukset ovat itselleni olennainen osa itsevarmuutta ja hiusten pitää olla aina kuosissa ennen kuin voin edes kuvitella lähteväni mihinkään. Kuitenkin oma hiusvärini on suoraan sanottuna ihan karmean tylsä ja toisaalta kampaajan hinnat nousevat jatkuvasti, joten kotivärjäys aina silloin tällöin olisi ihan järkevääkin.


Ja nyt kun sain hyvinkin onnistuneen kotivärjäyskokemuksen, voin huoletta käydä puolen vuoden välein siellä kampaajalla ja käyntikertojen välissä värjätä kotona. Itseasiassa tiistaina olen menossa leikkauttamaan tukkani, joten saa nähdä mitä luottokampaajani sanoo tästä kokeilusta. Ainakin itse olen ihan tyytyväinen, ettei tullut tarvetta varata paniikkisessiota ammattitason värjäykseen.

Yhteistyössä L'Oréal Paris

6 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!