keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Täydellinen matto

Vihdoin reilu kuukausi sitten löysin sen. Nimittäin täydellisen maton meidän portaiden alla sijaitsevaan poikien leikkinurkkaukseen! Oikeastaan siitä lähtien, kun tänne muutimme, olen etsinyt ahtaaseen tilaan sopivaa mattoa. Alkuun pidimme siellä moniväristä liikennemattoa, jonka halusin ehdottomasti vaihtaa pyöreään, lämpimään karvamattoon. Mutta kun sen karvamaton ostin ja paikkaan sovitin, ei se sopinut sinne sittenkään. Ja muutenkin taitaa aika olla ajanut jo nukkamattojen ohitse, sillä ne eivät sytytä enää ollenkaan. Sitten ostin harmaaraidallisen matonretaleen, jonka kuitenkin siirsin keittiöön tuomaan sinne vähän pehmeyttä. No taas oltiin pitkän aikaa ilman mattoa, kunnes eräänä iltana uupuneena ja elämään kyllästyneenä selailin Hennesin nettikauppaa. Ja sieltä se löytyi. Mustavalkoinen puuvilla matto, jossa oli kaiken lisäksi autoradan kuva ja liukueste pohjassa. En miettinyt kahta sekuntia, kun jo olin kassalla maksamassa ostoksia. Ja tämä oli siis ennen sitä shoppailulakkoa.


Mutta eikö ole ihan täydellinen ja juuri kuin tuohon tilaan tehty? Itse en ainakaan voisi olla tyytyväisempi ja myös kukkaro kiitti ihan kivasti. Matolla taisi olla hintaa alle kolmekymppiä ja silmäniloa sitäkin enemmän. Myös pojat leikkivät matolla ihan innoissaan, onhan siinä leveät kaistat ja ne on ihan oikean autotien näköiset. Miksi sen liikennematon muka pitäisi olla värioksennus? 

Ollaan taas askeleen lähempänä kotia, joka miellyttää sataprosenttisesti! 

6 kommenttia:

 1. Vau! Kaikkien pikkupoikien äitien unelmamatto! Harmi kun meillä ei oo paikkaa tuommoselle, muuten ostaisin kyllä heti. Sopii tuohon tilaan aivan täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ne perus-liikennematot on niin hirveitä, mutta silti sellainen pitää kyllä omistaa. Tämä ajaa sen asian ihan täydellisesti :)

   Poista
 2. Tosi kiva matta! Ne liikennematot on hirveitä :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva löytö!
  Pitääkin seurailla jos tulee takaisin myyntiin. Näyttää poistuneen ainakin verkkokaupasta.

  jk. Kaikkiaan todella kaunis koti teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä täydellinen! Voi harmi, jos on poistunut. Tämä olisi varmasti vähintäänkin joka toisen lapsiperheen unelma :D

   Kiitos Juha kommentistasi!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!