perjantai 22. toukokuuta 2015

Same old story.

Kiire potenssiin sata. Ja ensimmäinen asia, josta olen karsinut, on ollut blogi. Olen ollut oikeastaan koko kevään todella laiska ja huono bloggaaja, ja rehellisesti sanottuna myös motivaatio on ollut aika ajoin hukassa. En oikein tiedä, mistä kirjoittaisin, mistä te haluaisitte lukea tai ylipäätään kiinnostaako ketään. Meidän arki on sitä samaa edelleen, valokuvaamiseen ei riitä aika eikä viime aikoina ole tullut tehtyä mitään sen ihmeempää tai ostettua mitään näyttämisen arvoista. Yksinkertaisesti, ei ole ollut mistä kirjoittaa, enkä halua julkaista väkisin väännettyä postausta kiireisestä päivästä.


Olen laiminlyönyt oman blogini lisäksi myös teidän kaikkien muiden blogit. Bloglovinissa on 227 lukematonta postausta, kommenttien vastaus laahaa enkä ole tainnut kenellekään kommentoida viimeiseen kuukauteen. Facebookissa en ehdi käymään, kirpparikamoja pitäisi laittaa myyntiin ja ikkunatkin kaipaisivat pesua. Ehkä ymmärrätte, miksi työ, perhe, koti ja blogi eivät ole kovin hyvä yhdistelmä... 


Arvioinnit ovat painaneet päälle, syksyn työpaikan suhteen on järkyttävä stressi ja kaiken huipuksi tehdään tässä samalla vielä pesutilojen remonttia. Kuvissa onkin jo vähän esimakua siitä, mitä saunan puolella tapahtuu eli samalla linjalla mennään. Mustaa ja valkoista. Pihatyöt pitäisi aloittaa ja hommata sinne muutama puu, nurmikkoakin pitäisi kylvää muutamaan kohtaan. Päiväkotiin pitäisi keksiä jotkin kevätlahjat ja uutta autoakin etsitään täydellä höyryllä. Hommaa riittää siis vähän liikaakin ja aika tuntuu valuvan ihan liian nopeasti.


Iltaisin painavat kotityöt päälle, pyykkiä tulee nykyään vaipattomilta hepuilta kaameat kasat ja joskus pitäisi ehtiä imuroimaankin. Illat olen väsännyt työhakemuksia ja korjannut kokeita, telkkarista olen katsonut viimeksi viikko sitten muuta kuin lastenohjelmia. Monesti blogi on mielessä, mutta se bloggeriin kirjautuminen on ollut vain liian vaivalloista. Kun avaan uuden tekstin luomisikkunan, pää lyö tyhjää. Siksi tarvitsenkin nyt teidän apua. Eli vanhoja kunnon toiveita pliis. 


Mutta jotain hyvääkin. Paljon ollaan saatu aikaiseksi, viikon päästä alkaa kesäloma ja taisin löytää meille juuri täydellisen auton. Sama virsi jatkuu, mutta en vain mahda sille mitään, etten ehdi. 24 tuntia vuorokaudessa on vain hiukan liian vähän. 

6 kommenttia:

 1. Tää on, kun mun suusta pari kuukautta sitten. Töiden alkamisen jälkeen, ei vaan yksinkertaisesti meinannut riittää mitään sanottavaa ja jopa blogin lopetuskin kävi mielessä. Mutta päätin antaa itselleni aikaa & armoa! En ottanut stressiä, vaan bloggasin koska huvitti. :) Ja nyt on taas mahtava fiilis, kun pitkän tauon jälkeen bloggaus sujuu :) Ajatuksia ja postausideoita olis vaikka millä mitalla :) Joten, anna itselles aikaa, älä ota paineita tästä. Kyllä me lukijat ymmärretään :)

  Mut, jos jonku postaustoiveen vois heittää, niin olis kiva nähdä miltä teidän talonpuolikas näyttää ulkoopäin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä siis kohtalotoveri monella tapaa ;) kyllä tämä tästä, kunhan taas lataan akut täyteen!

   Kiitos toiveesta, siinä menee ehkä ihan inasen yksityisyyden raja, mutta katsotaan jos saan jonkilaisen postauksen aikaiseksi!

   Poista
 2. Tehokkaalta kuulostaa! Mua kiinnostaa jutut kylppärirempasta. Niin ja kesävaatteista, sun ja poikien. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti saatte nähdä lopputuloksen, kunhan saadaan valmista! Ja hei kesävaatteista voisin kyllä tehdä postauksen, mutta ensin täytyy vähän shoppailla :D

   Poista
 3. Täällä ainakin edelleen seurataan ja tykätään sun postauksista :)

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!