torstai 14. toukokuuta 2015

Reppuhaaveilua

Mulla on ihan hirveä reppukuume. Pakko saada hetitännenyt! Sitä se ilmeisesti teettää tehdä vuoden verran töitä koulussa, niin johan alkaa taas reput näyttää hienoilta eikä ollenkaan oldschoolilta. Heh heh, sisäpiirivitsi. Reppu olisi vaan niin kätevä joka tilanteeseen ja varsinkin kesää ajatellen reissuille ja mahdollisille festareille. Tahdon! Vielä, kun osaisi vaan päättää, että minkälaisen repun haluan... 

Muutamia suosikkeja olisivat vähän merihenkiset Makian, Marimekon, Herschelin ja Fjällravenin kangasreput. Toisaalta taas nahkainen reppu olisi varmasti paljon kestävämpi ja helpompi pitää kuosissa. Äh, en osaa päättää. Sen verran kriteerejä kuitenkin on, että repun pitäisi olla kestävä ja laadukas. Ja tietysti kivan näköinen eikä ekologisuuskaan olisi pahasta. Hintapuoli on vielä vähän auki, mutta kaiken tämän shoppailulakkoilun jälkeen ehkä sen hinnankaan ei ole niin nuukaa. En vaan jaksaisi odottaa, että kesäloma alkaa ja voin taas shoppailla ja ostaa repun!

stockmann.com, partioaitta.fi, marimekko.fi


Mutta repun haluan ja sillä sipuli. Ja onhan se nyt täysin luonnollista hankkia reppu, sillä olen jälleen opiskelija! Osa-aikainen tosin, mutta sitäkin tehokkaampi (ainakin kuvitelmissani). Tavoitteena on tehdä työn ohessa vähän täydennyskoulutusta ja saada lisäpätevyys kahden vuoden kuluttua. Eli ihan oikein ennustin, ei meidän perheessä vain osata olla opiskelematta! Siispä reppukaupoille mars.

Mitä mieltä olette, olenko ihan out tämän reppuvouhotuksen kanssa?

9 kommenttia:

 1. Mulla on myös kauhea reppukuume! Haaveilen tyylikkäästä repusta joka ei ole liian reppu :D Omassa työssäni reppu voi herkästi olla out mutta tyylikkäälle repulle on aina käyttöä, etenkin jos siinä on olkahihnojen lisäksi kantokahvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasissa kantokahvat on muuten aika must -juttu repussa! Eli näistä mun suosikeista taidan hylätä pari jo samantien. Hyvä pointti! :)

   Poista
  2. Jokaisessahan noissa on kantokahva :) Tai ainakin Herschelissä :)

   Poista
  3. Noissa neljässä taitaa olla puolissa nimenomaan monikossa kantokahvat :)

   Oon muuten melkein unohtanut tän koko reppuvouhotuksen, eli varmaan ihan hyvä etten syöksynyt suoraan reppukaupoille!

   Poista
 2. Reppujakin pitää olla eri tarkoituksiin. Mulla on valkoinen Haglöfs kesäretkeilyyn, vaikka väri ei kaikkein toimivin olekaan ainakaan lentokentän linjastoilla. Viimeksi hoksasin suojata sen muovipussiin. Olipahan perillä puhtaana. Suojaan miltei kaiken mahdollisen ja mahdottoman Soft care suihkeella. Toimii! Hyviä reppuretkiä ja onnea opintoihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt ensin hankin sen yhden ;) täytyykin laittaa tuo Soft care muistiin, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Hei! Minkä merkkinen on vas. alakulman reppu? :)

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!