keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pikainen avautuminen

Opettajien loma todellakin tulee tarpeeseen. Olen niin rättipoikkiväsynyt, että yhtenä iltana nukahdin työhuoneessa tuolille ja aamuisin alkaa olla työn ja tuskan takana nousta sängystä. Meidän koti on ihan kaaoksen vallassa ja aikakin näyttää pysähtyneen. Se ei ole mikään legenda, että kevään viimeiset viikot ovat opettajille raskaimmat, vaikka varsinaista opiskelua ei enää ohjelmassa olekaan. Huh huh.


Mutta eipä muuta irtoa tähän hätään, jatkan aivottoman komedian katsomista. Jos joku osaa tehdä surkeita leffoja, niin se on kyllä Adam Sandler. Palataan!

12 kommenttia:

 1. Tunnen niin sun olosi, nimimerkillä elän opettajien keskellä, kiitos perheen ja suvun! ;) Tsempit viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä täältäkin, tiedän minäkin mistä puhut. :) t. opettajien tytär

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja auringonvaloa kohta alkavaan lomaan ♥

  VastaaPoista
 4. I FEEL you.. Itse Ope myös ja ihan romuna!

  VastaaPoista
 5. Mun blogissa sulle jtn, kurkkaa uusin postaus! ;)

  VastaaPoista
 6. Ylivireväsymys valvottaa aamuviideltä, joka tullut tutuksi heräämisajaksi. Odotan nukkumattia. Tänään eka lepopäivä piiiitkään aikaan. Mokka pysyy pihassa ja lepään. Eilen ajoin reippaasti yli 350km+ tunteikkaat olotilat ovat tehneet tehtävänsä. Aurinkoista tiistaita! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylivireyttä oli täälläkin havaittavissa. Mutta jospa tämä elo tästä tasaantuu, aurinkoa vielä vähän kaipailen! Rentouttavaa lomaa Tuija! :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!