torstai 7. toukokuuta 2015

Parittomat

Mulla on ollut aina jokin ihmeellinen tapa sijoitella sisustusesineet parittomiin ryhmiin. Yksi, kolme, viisi tai seitsemän. En vain näe mahdolliseksi tilannetta, että meillä olisi kaksi kynttilää pöydällä tai neljän lampun kiskovalaisin. Ruokapöydällä on kolme kynttilänjalkaa, samoin olohuoneen lipaston päällä. TV:n alla majailee seitsemän tuikkukippoa ja vessassakin on saippuapullon, seeprapurkin ja kynttilälyhdyn pyhä kolminaisuus. Jopa meidän kattovalaisimissa on parittomat  määrät lamppuja!

Pareittain tulee ostettua lähinnä vain poikien vaatteet, banaaneitakin ostan aina parittoman määrän. En pysty perustelemaan tätä neuroosiani oikein mitenkään järkevästi, vaan näin se on aina ollut ja näin se tulee aina olemaan. Ehkä esineet ovat nätemmin esillä parittomassa muodostelmassa tai esineiden parittomuus kuvaa sitä tarvetta ostaa aina kahden sijaan kolme. Tämä nyt ei ole ainoa outo asia meitsissä, mutta en silti pidä itseäni ihan täysin kahjona. Ehkä ihan pikkuisen tunnen itseni hölmöksi, kun huomautan miestä siirtämään sohvalta yhden sohvatyynyn nojatuoliin, jotta niitä olisi kuuden sijaan viisi...
 

Ja luonnollisesti. Tähän postaukseen tuli seitsemän kuvaa...

Onko sinulla sisustusneurooseja? 

8 kommenttia:

 1. Ihana "neuroosi" josko näin voi sanoa :) Hyviä parittomia settejä rakentelet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä voi mielestäni aivan hyvin kutsua neuroosiksi ;)

   Poista
 2. Samaa "vikaa" löytyy täältäkin mutta elintarvikkeet täytyy ostaa parillisena esim maito ettei yhdelle tule pahamieli :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mäkin itseasiassa ostan maidot aina parillisina, mutta siitä syystä että ne on helpompi pakata ostoskassiin :D Mutta meidän banaaneilla ja omenoilla taitaa olla sitten aina paha mieli hedelmäkorissa ;)

   Poista
 3. Hih. :) Mutta huomasitko, että hyllyllä oli kaksi kulhoa? Oh noes.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou mään.. :D mutta toisaalta alarivillä on kolme erilaista tavaraa, joten parittomuus pätee osittain siinäkin ;)

   Poista
 4. Parittomilla saa paremman rytmin. Olen tuon oppinut joltakin kouluttajalta aikanaan. Asettelemisiin! Aurinkoista äitienpäivää! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jopa asiantuntijat tukevat tätä tapaa, mahtavaa :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!