perjantai 17. huhtikuuta 2015

Välineurheilua

Voisin väittää näin suorilta käsin, että vähintään puolet ainakin omasta liikuntainnostuksestani tulee urheiluvälineiden, ja varsinkin urheiluvaatteiden, kautta. Mitä kivemmat vermeet on päällä, sen mukavampi niillä on liikkua. Toki vaatteen täytyy olla pakostakin urheiluun sopiva ja miellyttävä päällä, mutta väkisinkin myös vaatteen ulkonäkö on suuressa roolissa. 


Harrastan nykyään noin 3-4 päivänä viikossa liikuntaa. Kaksi tai kolme jumppaa sekä yhdestä kahteen lenkkiä viikossa riittävät tällä hetkellä varsin mainiosti kaiken muun touhuamisen lisäksi. Näin kevään tullen olen taas aloittanut juoksuhommatkin ja aika kivuttomasti talvitauon jälkeen se juoksu edelleen kulkee. Jumpista kahvakuula jäi nyt tauolle ja tilalle otin HIIT-jumpan, jonka koeajoin eilen alkuillasta. Aika rajua menoa oman kehon vastuksella 45 minuuttia ilman taukoja, joten tänään pohkeet ja peba ovat huutaneet hoosiannaa. Mutta jumppa kulki ihan kivasti kivoissa vaatteissa!

Eli kyllä se vain niin on, että jos tuntee itsensä edes hippasen hyvännäköiseksi (edes vaatteiden osalta) kaiken sen hikoilun keskellä, niin urheilu sujuu paljon paremmin. Ja onhan se nyt selvää, että niitä kivannäköisiä vaatteita on myös paljon mukavampi ostella. Suurin osa nykyisistä treenivaatteistani on Stadiumista, jossa on ehdottomasti paras hinta-laatu -suhde. Juoksupuku, kaikki jumppahousut ja lähes kaikki urheilupaidat ovat kyseisestä puljusta. Olenpa tainnut ostaa myös kaikki kengät viime aikoina Stadiumista. Toinen uusi ja yllättävä ostopaikka on ollut H&M. Laatu on ollut toistaiseksi aika loistavaa eivätkä hinnatkaan ole kovin suolaisia. Tähän mennessä en ole kylläkään uskaltautunut ostamaan Hennesistä kuin yhdet urheilurintsikat ja pari toppia, mutta seuraavia housuja voisin kyllä testata heidän valikoimastaan. (Ilmaista mainosta, olkaa hyvät vain...) 

Kuten olen useasti maininnut, en osaa käyttää ns. arkikäytössä vaatetuksessa värejä, mutta jumppavaatteet ovatkin asia erikseen. Ennen menin näissäkin tutussa ja turvallisessa meiningissä eli mustaa, mustaa ja mustaa. Mutta nyt viimeisen vuoden aikana olen aivan totaalirakastunut korallinpunaisen ja harmaan yhdistelmään (tosi kätevä hikoillessa..), jota värittävät entisestään violetti, sininen ja nyt uusimpana ihastuksena limevihreä. Eli kyllä sitä väriä löytyy tästäkin huushollista muualtakin kuin vain poikien vaatekaapista.  


Yhteenvetona ja pääpointtina, jos tässä tekstissä nyt sellaista edes oli, kiteytän seuraavaan.

Mitä kivemmat vermeet, sitä enemmän ne hikistyvät. Pinnallista pintaliitoa, mutta toimii. Piste.

Onko urheilu teille välineurheilua vai onko niillä vaatteilla mitään väliä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!