torstai 23. huhtikuuta 2015

Helsinki kutsuu!

Tulevana lauantaina vietetään Indiedaysin Inspiraatiopäivää eli luvassa on matka stadiin. Taas jätän suosiolla illan kemut Blog Awardsit kuvauksellisemmille tyypeille ja osallistun ainoastaan päivätapahtumaan. Pakotin jälleen siskoni mukaan ja aiommekin viettää blogijuttujen lisäksi aikaa Hesassa kierrellen ja kaarrellen, sillä sopiva bussikyyti takaisin lähtee vasta iltasella. Mutta uskoisin, että päivästä tulee aivan mahtava, vaikka shoppailulakossa olenkin edelleen. 

Ainiin, enpä ole täällä koko hommasta tainnut edes mainita. Olen siis ollut Hullujen päivien jälkeen shoppailulakossa ja tavoitteena olisi selviytyä kesälomaan asti. Kiellettyjen listalla ovat siis kaikki vaatteet ja kengät, laukut ja asusteet yms. Pojille on ollut pakko ostaa esimerkiksi sukkia ja itselleni kosmetiikkaa jne, mutta sellainen turha shoppailu on jäissä. Arvatkaa oliko muuten pikkuisen hankaluuksia viikonlopun Ideapark-reissulla, kun kaikki liikkeet tyrkyttivät ystävämyyntiä? Mutta selvisin eikä ole tehnyt edes tiukkaa! En tarvitse mitään, en edes halua nyt mitään uusia vaatteita eikä rehellisesti sanottuna edes kiinnosta shoppailla. Tai no vähän nyt tietenkin...


Lakko sikseen, Helsinkiin mennään. Haluaisin ainakin käydä testaamassa sen uuden Friends & Brgrsin sekä fiilistellä Helsingin kevättä. Viime viikot ovat olleet taas ihan törkeän kiireisiä eikä aikaa ole jäänyt pakollisten kotihommien lisäksi oikeastaan muulle kuin nukkumiselle. Joten pieni irtiotto tulee tarpeeseen! Mutta hei, enää viitisen viikkoa ja sitten tämän kevään työrupeama olisi siinä. Huomenna päättyy myös yksi ajanjakso elämästä, kun juhlistetaan miehen valmistumista. Kauan siihen meni, mutta nyt se on ohi. Seuraavaksi onkin taas mun vuoro opiskella, tai sitten ei.

Mutta ylihuomenna tulossa siis toivottavasti ihan mahtava reissu. Helsinki, shoppailulakkoileva Johanna ja roskaruokalakkoileva siskoni. Mahtava kombinaatio!

Oletko sinä tulossa lauantaina hakemaan inspiraatiota?

2 kommenttia:

  1. Ostolakko kuulostaa mielenkiintoiselta haasteelta, kerrothan miten onnistuit? :) Mä olin alkuvuoden ostamatta mitään, mutta nyt on tullut aloitettua pihan laitto, ja pihalle on tullut ostettua yhtä jos toista... Vaatteita tms en ole kyllä itselleni ostanut ollenkaan tänä vuonna!

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä saavutus, ettet ole ostanut tänä vuonna itsellesi vaatteita! Nostan hattua :) meilläkin tulee pihanlaittoa ja kylppäriremonttia, joten ostolakko rajautuu nyt vain omiin tavaroihin eli vaatteisiin yms. Saa nähdä miten käy ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!