torstai 26. maaliskuuta 2015

Päivät, jolloin saa olla hullu.

Ja se tuli taas todistettua, että kansa sekoaa, kun keltainen kuvasto tipahtaa postiluukusta ja Stockmannin ovet avautuvat. Itse olin tottakai myös mukana tänään, mutta en sentään ensimmäisten joukossa, vaan vasta iltapäivästä töiden jälkeen. En kuulu niihin, jotka lintsaavat töistä tai koulusta Hullujen päivien vuoksi. Ainakaan enää...kröhm. 

Olen yleensä joulun alennusmyyntien jälkeen säästellyt ostoksissa ja pitänyt silmällä Hulluja päiviä. Tapana on siis tuhlailla keltaisina päivinä ihan kiitettävästi! Varsinkin lastenvaatteita ja astioita on yleensä hullareilla tosi kivaan hintaan ja sama ilmiö oli havaittavissa nytkin. Unohtamatta tietenkään kaikkia niitä ihania Herkun tarjouksia! Viikonlopun aikana selailin kuvastoa useaan otteeseen ja ostoslistalle pääsivät seuraavat tuotteet, kaikki vieläpä keskiviikon sivuilta, jolloin on ne parhaimmat tarjoukset: 
kuvat: stockmann.com
Makian takki 89.90e
Tigerin puuvillaneule 59.90e
Teeman syvät lautaset 2 kpl á 8.90e 
Design Letters keittiöpyyhkeet 14.90e
pojille Hilfigerin t-paidat á 10.90e
pojille Benettonin paitoja á 6.90e
käsivarsikotelo puhelimelle 12e


Lopulta tämän päivän saldo jäi suunniteltua laihemmaksi. No kuten arvata saattaa, eihän niitä eilisen tuotteita ollut enää paljoa jäljellä ja itseasiassa verkkokauppakin oli osan kohdalta loppuunmyyty jo heti eilen aamusta. Mutta vaikka ostosten lukumäärä kasvoi huolimatta siitä, että himotuimmat tuotteet olikin loppu, ostosten loppusumma sentään pieneni. Edes siis jotain positiivista! Kotiin asti selvisi keltaisesta kaaoksesta seuraavan näköinen kombo:   


Design Lettersin keittiöpyyhket sain ystävän avustuksella eilen, Hilfigerin paidat vaihtuivat Name Itin teeppareihin (4.90e vs, 10.90e, joten iski piheys) ja toki pakolliset hiuslakat ja ripsarit tuli myös ostettua. Ja noita raidallisia kurarukkasia en vaan voinut jättää kauppaan! Käsivarsikotelo oli loppuunmyyty, mutta miehelle nappasin Hilfigerin paidan kahdellakympillä. Makian takkia itseasiassa oli vielä Tampereella jäljellä, mutta ei se istunut sitten yhtään. Voisin vaikka väittää, että tämä ei kyllä ollut se sama Raglan, jota olen ennen sovitellut...Eli kuten kuvista näkyy, tällä erää jätin oman vaatekaappini täydentämisen vallan tekemättä. Itselleni siis vain kosmetiikkaa ja karkkia. Hyvä minä!

Tältä näytti siis Johannan keltaisen kassin sisältö. Huomenna himottaisi aika rajusti se String, en vaan ole saanut vielä miestä lämpeämään ajatukselle. Huomaiskohan se, jos ihan vaivihkaa ruuvaisin sen kiinni seinään? Ai mikä se juttu on, että ihmiset hullaantuu...en minä ainakaan. Ja eikun huomenna uusiksi!

Tuleeko sinusta hullu tällä viikolla?

2 kommenttia:

  1. Hyvin hillittyä hulluutta harjoitit! Voi olla, että tänä vuonna tminulle uo yksi kävely keltaisen kaaoksen läpi riittää. Muuta mukavaa perjantaille tiedossa, paitsi jos, kun, sitäeikoskaantiedämistäitsensälöytää ... ;) Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miten kävi? Kurvasitko uudenkarhean Mokan Stockan parkkihalliin..? ;) Itse hulluttelin vielä vähän perjantaina nettikaupan puolella...

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!