keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Koukuttavia palleroita

Kukaan tuskin on välttynyt törmäämästä huopapallomattoihin? Tuhansista palluroista koostuvia katseenvangitsijoita voi tilata esimerkiksi huopapallomatto.com -sivustolta, jossa voit suunnitella myös täysin uniikin ja omannäköisesi maton. Ja voin kertoa, että on muuten ihan pikkusen koukuttavaa hommaa! Oman maton suunnittelussa vain taivas (ja budjetti) on rajana ja saat aina tietää, kuka oman mattosi on Nepalissa käsin tehnyt.

kuvat: feltballrug.com

Maton suunnittelu on ihan älyttömän helppoa. Jos valmismatoista ei mikään miellytä silmää ja haluat vähän leikkiä, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla oman maton suunnitteluohjelmaa, jossa ensin päätät maton muodon. Valittavana on joko pyöreä tai suorakulmio, jonka jälkeen kaikki hauskuus vasta alkaa. 

Itse aloin tässä eräänä iltana suunnittelemaan meille olohuoneeseen uutta mattoa ja päätin haluta mattoon jonkin kuvion. Maton muodon jälkeen seuraava askel on valita koko ja omassa tapauksessani myös kuvio. Päädyin tällä suunnittelukerralla valitsemaan maton kooksi 200x300 ja kuvioksi verkkokuvioinnin sekä toiseksi vaihtoehdoksi kehystetyn maton, joka näyttää itseasiassa aika siistiltä! Ja sitten niitä palloja. Värejä on valittavana kymmeniä erilaisia ja tällä erää päädyin tuttuun ja turvalliseen mustavalkoiseen. Klikkailtuani värikartasta kyseiset värit ja painamalla esikatselu -näppäintä näin jo silmissäni tuon verkkokuviollisen maton meidän uuden sohvan ja sohvapöydän kaverina. Aika herkku etten sanoisi. 
Mutta koska maton suunnittelu on, kuten sanottu, aika koukuttavaa puuhaa, oli pakko vähän myös leikkiä. Ja sen seurauksena tulikin sitten suunnitteltua matot poikien huoneeseen sekä meidän vanhempien makuuhuoneeseen. Ja nyt uskalsin käyttää jopa niitä värejä, hiukan. Arvaattekos, kumpi tulisi kumpaan huoneeseen? 
Tilaustyönä tehdyn maton toimitusaika on noin 4 viikkoa eli maton saa aika siedettävällä aikataululla eikä omaa luomustaan joudu odottamaan ikuisuuksia. Matot ovat myös kaksipuolisia, joten käyttöaika matolla on huomattavasti pidempi verrattuna tavalliseen nukkamattoon. Ja mikä näissä huopapallomatoissa on se kaikkein paras juttu esteettisyyden lisäksi? Ne ovat käsintehtyjä, ekologisia, myrkyttömiä ja ainutlaatuisia.

Yhteistyössä huopapallomatto.com
En hyödy postauksen linkeistä.

7 kommenttia:

 1. Vaikuttaa todella koukuttavalta! Kissat tykkäisivät pompuloista. 😉

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä aika hauskoja. Mä vaan niiin tiiän etten koskaan olisi tyytyväinen omasuunnittelemaani, heti jonkun muun oma olisi paljon hienompi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta...mutta toisaalta taas voisi ajatella niin, että meilläpäs onkin upea matto, jonka olen aivan itse suunnitellut :D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!