perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kiire

Jaahas ja taas on yksi työviikko lusittu ja ensimmäistä kertaa ehdin istahtaa koneelle blogijuttujen merkeissä. Ihan tajuton kiire päällä koko ajan eikä työjuttujen lisäksi ehdi ajatella muuta kuin pyykinpesua ja puuronkeittoa. Uskotte varmaan myös sen, että iltaisin ei ihan kauheasti nappaa jumittaa koneella, jos on mahdollisuus esimerkiksi katsoa ensitreffejä alttarilla tai lukea koukuttavaa kirjasarjaa. Olen myös huomaamattani jättänyt (ehkä alitajuisesti ihan tarkoituksellakin) koko blogin vähän taka-alalle enkä ole uhrannut ajatustakaan postausideoille tai edes muiden blogien lukemiselle. Välillä vaan huomaan, että tästä jutusta saa paljon enemmän irti, kun malttaa välillä hetkeksi unohtaa koko touhun.


Tämä nyt ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vauhti ja mielenkiinto hiipuu. Päinvastoin. Luulen saavani näistä pikkubreikeistä paljon uutta virtaa kirjoittamiseen ja saanpahan toisaalta pidettyä myös teidän lukijoiden mielenkiintoa yllä, kun en kirjoita vain väkinäisiä täytepostauksia. Vai mitä sanotte? Se nyt on ihan selvää, että vastaavia taukoja tule pakostakin tässä kevään aikana, sillä kiire tuskin tästä hellittää. Kesällä luultavasti on taas paljonkin asiaa, kun lusmuilen kotona ja yritän keksiä tekemistä (vitsi, onhan mulla pojat.).  


Nyt on kuitenkin taas aika päästää tuo meidän perheen opiskelija koneelle viimeistelemään diplomityötään ja ehkä siis vihdoin valmistumaankin lähiaikoina. Itse taidan uppoutua sohvalle kera viltin, lakupussin ja sen koukuttavan kirjan. Pojat kyläilee tällä hetkellä mummilassa, joten aamulla on luvassa harvinaista herkkua, kun ei tarvitse herätä kuus reikäleipä antamaan pojille banaania. Itseasiassa taidan heivata koko herätyskellon mäkeen ja nukkua niin kauan kuin sielu sietää. Eli todennäköisesti herään itse 6:30 syömään sitä banaania. Äitisyndrooma vai mikälie. Tajuttiin muuten äsken, että ollaan tällä hetkellä miehen kanssa ekaa kertaa kahdestaan talonpuolikkaassa ilman poikia. Aika outo fiilis.


Se on perjantai ihmiset! Peace, love and Charlie Tango. 

4 kommenttia:

 1. Nauttikaahan kahdestaan olosta! Luksusta arjen keskelle! Tuija

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa, mäkin tässä nautin juuri rauhallisesta aamusta! En muista koska olen nukkunut näin hyvin ja herännyt pirteänä kello kahdeksan. Kuppi kahvia, tuorepuristettua appelsiinimehua ja uusimmat blogipostaukset :) Harvinaista herkkua.

  Meilläkin tytöt siis tällähetkellä hoidossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aamu venyi puolille päivin. Hups :D Mutta se rauhallinen aamupala, ai että!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!