perjantai 20. helmikuuta 2015

Talonpuolikas Kotiblogeissa!

Apua, eilen oli jännä päivä! Talonpuolikas sai nimittäin kunnian päästä viime vuonna lanseerattuun Kotiblogit - lehteen, johon kerätään inspiroivia blogikoteja. Kun sain viime vuoden puolella kyselyn halustani osallistua lehteen, en meinannut pysyä housuissani. Minäkö, minun blogini, meidän kotiko? Ilmeisesti jotain siis olen tehnyt tällä vajaan kahden vuoden blogiurallani oikein.


Kotiblogit -lehti keskittyy sisustus-, leivonta-, matkailu- ja diy -blogeihin. Kyseisessä lehden numerossa esiteltiin 26 kotimaista blogia, joista siis yksi oli Talonpuolikas. Paperisen lehden lisäksi myös verkossa osoitteessa www.kotiblogit.fi on paljon lehden ulkopuolista materiaalia sekä lisää kiinnostavia blogeja ja koteja. Jos ei meidän juttu lehdessä kiinnosta, niin kannattaa vaikka sitten ihan uteliaisuudesta napata lehti seuraavalla kauppareissulla mukaan!


Yksi mahtava saavutus siis jälleen plakkarissa ja keväämmällä on tiedossa taas pari jännää juttua, joista en voi vielä sen enempää paljastaa. Mutta nekin ovat sellaisia, joita en olisi voinut edes unissani kuvitella. Vaikka tämä blogi onkin aivan puhtaasti harrastus, niin onhan nämä jutut ihan huippuja! Unohtamatta teitä lukijoita, joista on tullut ainakin itselleni aivan korvaamattomia virtuaaliystäviä. Alkuun en ajatellut blogilla mitään saavuttavani, mutta pakko se on myöntää, että nälkä kasvaa syödessä...Mutta että päästiin oikein lehteen kaikkien niiden kauniiden ja tyylikkäiden kotien sekaan, en pysty ymmärtämään. Huh.


Näitä kuvia katsellessa on muuten vähän vaikea kuvitella, että nämä ovat ihan oikeasti meiltä. Ei sitä omaa kotiaan oikein osaa hektisen arjen keskellä arvostaa tai ihailla. Taidankin tästä painua alkavan loman kunniaksi sohvalle ihailemaan tätä huushollia ja nauttimaan kupposen teetä kera kaurakeksin. Enkä välitä yhtään pitkin olohuonetta kulkevasta junaradasta tai ylitsepursuavasta tiskialtaasta.

ps. muista osallistua ihanaan Myssy-arvontaan (täältä). Vielä on muutama päivä aikaa!

14 kommenttia:

 1. Vau ! Onnea :) Teillä on niiiiiin kaunis koti<3

  VastaaPoista
 2. Tuollaisista jutuista tulee epäuskoinen olo. Omaa kotia on vaikea tutkailla toisen silmin, mutta lehtijutut tuovat ulottuvuutta ja uusia näkökulmia. Varsinkin, kun saa seurata ammattilaisten työskentelyä omassa kodissa. Nämä kuvathan olivat sinun itse ottamiasi. Hyvä Johanna! Sisustelemisiin! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nämä olen ottanut itse. Mutta silti aika käsittämätöntä nähdä oma koti lehtihyllyssä! Mukavaa lomaa Tuija! :)

   Poista
 3. Onnea lehteen pääsystä, hieno juttu ja kotinne on paikkansa lehdessä ansainnut. Kiva blogi! Eksyin tänne pyörimään :)

  VastaaPoista
 4. Selailinkin tuota lehteä jo eilen kaupassa! Hienoa Johanna, olet paikkasi lehdessä ehdottomasti ansainnut! ♡ teillä on ihana koti!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!