lauantai 28. helmikuuta 2015

Miksi oi miksi?

Miksi pesukoneessa on lapsilukko, jos se ei kuitenkaan koske virtanäppäintä? Siinä vaiheessa, kun kolmen tunnin pesuohjelmaa on jäljellä neljä minuuttia ja vauhtisormet painavat off-nappulaa, on vitsit vähissä. Ei meidän kone ainakaan ole niin fiksu, että osaisi jatkaa siitä, mihin jäätiin.

Miksi aina niinä aamuina, kun on kauhea kiire, pitää jumittautua rekan taakse sunnuntaiajelulle?

Miksi myslin joukossa pitää aina olla rusinoita? Ärsyttää aika huolella nyppiä niitä aamuisin joukosta pois, sillä minähän en niitä kuivattuja viinirypäleitä syö.

Miksi mun piti taas poiketa kenkäkauppaan? Ja ei, en lähtenyt tyhjin käsin...

Miksi Matin piti loikata Novalle? Ei aamu lähde käyntiin ilman Matin sutkautuksia, mutta toisaalta en kyllä pysty kuuntelemaan Novaakaan. Eli sori vaan Ylönen, YleX taitaa viedä voiton.

Miksi nakit loppuvat aina kesken?

Miksi en koskaan osaa mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan? "Tänään kyllä olen jo kymmeneltä sängyssä. Ai oho, kello onkin jo puoli kaksitoista.."

Miksi auton pyyhkijöistä pitää loppua se neste juuri silloin, kun kuraa lentää enemmän kuin laki sallii?

Miksi en myöskään muista ikinä ostaa vessapaperia, kun sitä tarvittaisiin?

Miksi lapseni nauravat minulle päin naamaa, kun yritän olla tiukkismutsi ja komentaa? Ei kai tämä nyt vaan ole taas sitä uhmailua? Luulin, että selvittiin jo siitä...

Miksi en vaan tykkää hiihtämisestä?

Miksi koko perheen automatkoilla on aina pakko ottaa selfie, jossa näkyy irvistelevä äiti, isin olkapää ja pojat kyllästyneinä? #ihanaamatkusteluamurujenkanssa

Miksi kaksoset olisi muka pakko pukea samanlaisiin vaatteisiin? 

Niin ja miksi keltainen on muka tyttöjen väri? "Onpas teillä suloiset kaksoset, Ihanaa saada yksi molempia!" Prkl.

Miksi me ei päästä yksimielisyyteen siitä, millainen sohva meidän tulisi hankkia? Vihaan näitä nykyisiä ja kohta menen kyllä omin lupineni kauppaan ja ostan sen minkä haluan.

Miksi huomenna on jo viimeinen lomapäivä?

Miksi Rainbown piti uudistaa se Pyörre-karkkipussi? Ei niitä viinikumeja kyllä syö edes pahimmassa herkkunälässä...

Miksi meillä on menossa kyselyvaihe ja kaikki pitää kyseenalaistaa? 
Mikä sinua mietityttää?

ps. Tinga Tinga on pop! Sä kysyt miks miks miks miks miks....

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siis en tajuu, mitä järkeä siinä on...

   Poista
  2. "Äiti mikä toi on, äiti kuka toi on, miksi on? Tämä keskustelu noin x50 joka päivä. Ja miksi mä olen edelleen hereillä,kun kello soi 3.30????

   Poista
  3. En mäkään.. MOnet kerrat on tehnyt mieli laittaa vihaista viestiä valmistajalle.. Mikä järki? Tottakai se sormi menee juuri sille napille, jota se lapsilukko ei koske.. ärmurr..

   Poista
  4. Joo noi on Sophy ihan perusjuttuja meilläkin :D kaikki pitää kyseenalaistaa! Oiskohan Nelli olemassa ees konetta, jossa se lapsilukko koskisi myös sitä virtanäppäintä? Melkein tekis mieli vaihtaa koko kone, sen verran monta kertaa on ko. sattuma käynyt...

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!