sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kohti änäriä!

Alunperin luisteluhommat piti aloittaa vasta ensi talvena, mutta innostuttiin kuitenkin nyt jo kokeilemaan josko se jäällä liikkuminen näiltä elohiiriltä sujuisi. Ja nyt muutaman kerran jälkeen voi jo sanoa: kyllä se vaan yllättävän hyvin onnistuu! Ensimmäinen kerta oli aika haparointia, mutta jo toisella kerralla homma sujui huomattavasti paremmin. Aapo varsinkin on ihan innoissaan luistelusta ja hihkuu koko ajan "tää on tosi hauskaa!" Eino sen sijaan on vähän nihkeämpi ja kyllästyy yleensä viimeistään vartissa. Vähän näyttää ns. Teemu-Paavo -asetelmalta, mutta saa nähdä vaikka Einokin tässä vielä innostuu. Joka tapauksessa viitteitä on siitä, että pelkkä maastojuoksu ei taida riittää pojille harrastukseksi. Sponsorit ja scouttaajat nyt kuulolle!


Jopa allekirjoittanut on innostunut luistelusta monen vuoden tauon jälkeen. Ja pystyssä ollaan pysytty myös äitiosastolla. Isi sen sijaan ei ottanut viime kerralla luistimia mukaan ettei vaan teroitus mene piloille ulkojäillä, kun tänään on taas peli. Kakkosluistimetkin olivat jossain muualla eikä hän halunnut kuulemma prameilla taidoillaan. Pyh pah, jääkiekkoa nyt osaa pelata kaikki. Ainakin Stigalla...


 Missä iässä te olette aloittaneet luisteluharjoitukset?

6 kommenttia:

 1. Me ollaan kerran käyty luistelemassa ton kohta 3v kanssa :) Tosi hyvin pysy pystyssä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee ilmeisesti toi luistelu verissä, kun odotukset oli aika matalalla ja näin hyvin menee :)

   Poista
 2. Ihania luistelijoita! Olimme A-murun kanssa juuri viikko sitten! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä mä vähän sainkin innostuksen tähän tekstiin ;) Mä en vaan pääse yli, miten söpöt noi pienet luistimet on ♥

   Poista
 3. Omista ensipyörähdyksistä ei mitään muistikuvaa muuta kuin se, että sain äitini innostumaan opettelemaan luistelusta samaan aikaan kanssani mummulan lammella. Taisimme käydä kaupungin uutukaisessa jäähallissa yleisäluistelussakin muutaman kerran. Omat tyttömme olemme vieneet parin vuoden ikäisenä harjoitusluistimilla testaamaan jäätä. Innostus on kantanut!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luistelu on kyllä mukava harrastus. Voi kun joskus tulisi vielä mahdollisuus lähteä oikein kunnon retkiluistelu-reissulle! Ehkä viiden vuoden päästä isken perheen miehet jäähalliin ja syöksyn itse luistimilla järven jäälle :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!