maanantai 2. helmikuuta 2015

Haaste: Laukussa

Nelli Mistä on pienet pojat tehty -blogista haastoi mut esittelemään laukkuani ja sen sisältöä. Vastaavan postauksen tein jo viime kesänä (klikkaa!), mutta töihin paluun myötä laukun sisältö on luonnollisestikin muuttunut. Siispä kurkistetaanpas tällaisen kiireisen kaksosmutsin veskaan, ja nyt nimenomaan sinne laukkuun, joka keikkuu työpäivinä mukana.


Syksyllä Zarasta ostamani laukku on ollut kyllä tosi hyvä ostos, ja siellä nämä tavarat ovat syksystä lähtien aika pitkälti matkustaneet. Toisinaan laukkuna on Longchampin klassikko tai Marimekon olkalaukku, joskus heitän vaan kaikki romut kangaskassiin ja lähden liikkeelle. Laukussa on mukana päivittäin lompakon ja kännykän lisäksi työavaimet, hiuslakka, purkkapussi, hajuvesi, pikkupussukka sekä vatsalääkkeet. Nämä jutut löytyvät aina laukusta viiden niistetyn nenäliinan lisäksi. Saattaapa kassin pohjalta löytyä joskus litistynyt banaani tai murskaantunut myslipatukka sekä tietysti epämääräinen määrä rypistyneitä kuitteja. Marimekon pussukka sen sijaan pitää sisällään huulirasvan, käsirasvan, babylipsin (sorruin..), mynthoneita, laastareita, pillerirasian, pinnejä sekä ponnarin.


Tätä siis pitää sisällään se maaginen naisen käsilaukku, ainakin tässä osoitteessa. Käsilaukun lisäksi mukana on päivisin aina jokin toinen isompi kangaskassi tai vastaava, jossa liikkuvat mukana opetusmatskut, ulkovaatteet, toisinaan kannettava ja muut päivittäin vaihtuvat romut. Aikamoisena kassialmana siis töihin aina aamuisin lähden. Näihin vielä lisäksi poikien hoitokamppeet ja mahdolliset muut tilpehöörit, niin voitte varmasti kuvitella sitä lastaamisen määrää aamuisin. Yksikin aamu vedin oikein kunnolliset lipat pihalla kaikkien näiden kassien kera. Ensimmäinen ajatus olikin luonnollisesti, että eihän vain kukaan nähnyt...

Mitä muuta vielä sieltä käsilaukusta voisi löytyä?

Heitetäänpäs haaste eteenpäin Tuijalle, Elinalle, Paulalle ja Alisalle. Ottakaas daamit koppi!

6 kommenttia:

 1. Huh! Olet tainnut ihmetellä tätä kassialmaa. 😉 Tuija

  VastaaPoista
 2. Vihdoinkin postasin haasteesta! Lomailoja Johanna! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ja täällä päässä jo luettu! Kassialmoja molemmat.. ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!