tiistai 6. tammikuuta 2015

Loman loppu

Joululoma tuli kyllä ihan tarpeeseen meille kaikille ja olemmekin nauttineet päivistä ihan täysillä. Joulu, uusivuosi ja loppiainen on vietetty ja onkin taas aika palata normiarkeen parin viikon jälkeen, pojat hoitoon ja äiti duuniin. Isi nyt ei viettänyt lomaa kuin joulun ympärillä muutaman päivän. Oma työnkuvani muuttuu hiukan syksyyn verraten, mutta työmatka pysyy metrilleen samana ja työkaveritkin taitavat olla vanhat tutut. Jännää, mutta innolla odotan jo huomista päivää!


Joululomalla rytmi on ollut, no vähintäänkin mielenkiintoinen. Ei meillä oikeastaan ole ollut päivissä edes mitään rytmiä! Ollaan syöty kun huvittaa, päiväunia ei ole maltettu pahemmin nukkua ja välillä ollaan oltu tekemättä yhtään mitään.  Yöt sen sijaan ovat menneet viime aikoihin nähden ihan kohtalaisesti ja sinne sänkyyn on nukahdettu inhimillisissä ajoissa, jopa hei ne pottatouhutkin ovat alkaneet sujua isoveljeltä aika mallikkaasti. Aamut ovat hienosti venyneet melkein kahdeksaan eikä aamupalasta sun muista aamurutiineista olla jaksettu turhia stressailla, koomailu sohvalla lastenohjelmien kera on tullut jo melkein tavaksi! Tästä kaikesta voikin päätellä, että huomenaamulla voi olla pikkusen kylmää kyytiä heräillä kuuden jälkeen...


Nyt pojat jo vetävät sikeitä ja huomiset romut on katsottuna valmiiksi. Joten mikä olisikaan parempi tapa päättää läskeilylöhöilyloma kuin vetää hesemätöt, sipsiöverit, lakuyliannostus ja hautautua sohvalle katsomaan jotain täysin aivotonta komediapätkää. Kelpaa!


Viikkoa yhdeksän odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!