tiistai 27. tammikuuta 2015

Kuuskyt ja risat

Sunnuntaina vietettiin isäni 60-vuotisjuhlia ja pitkän pohdinnan sekä asukriiseilyn jälkeen päädyin mustaan housupukuun. Mikään hame tai mekko ei näyttänyt päällä sitten yhtään miltään muulta kuin makkarankuorelta ja mukavuus vei voiton. Toki näin  jälkikäteen ajateltuna housut oli ihan oikea valinta, sillä oli huomattavasti mukavampi etsiä ruokapöydän alle piiloutuneita poikia ilman jatkuvaa vilautusvaaraa. Vartin yli kuusi aamulla heränneet ja ilman päikkäreitä juhlineet viiraantuneet duracelit saivat juhlissa sen verran menoa ja meininkiä aikaiseksi, että heidät passitettiin anoppilaan kolmen tunnin bailaamisen jälkeen. Itse luovuin korkkareista vasta loppumetreillä ja olenkin alkuviikon kävellyt lähinnä kumisaappaissa ja lenkkareissa.


Housut jalassa oli vähän aikuisempi olo eikä ollut sitä ainaista helman nykimis -ongelmaakaan. Ja mustaan verhoutuneena oli helppo piiloutua nurkkaan piiloon uteliailta sukulaisilta. Tiedättekö muuten sen tunteen, kun juttelet jonkun ihmisen kanssa, joka tietää kaikki asiasi? Ja lopulta itselläsi ei ole hajuakaan siitä, kenen kanssa juuri kuulumiset vaihdoin. Jep, mulle kävi niin sunnuntaina ainakin kahdesti enkä tiedä vieläkään, kenelle avauduin meidän keittiön rumasta työtasosta. Ehkä jollekin blogin lukijalle..?

Viikonlopun jäljiltä on ollut havaittavissa itse kullakin melkoista väsymystä, Aapokin oli nukahtanut eilen päikyssä ruokapöytään! Itse sen sijaan meinaan kuukahtaa vähän väliä opehuoneen sohvalle ja hermo on aika tiukilla remuavien varhaisteinien kanssa. Valitettavasti myös blogi kärsii, tällä hetkellä ei riitä aika eikä innostus kehitellä sen ihmeempiä jutunaiheita, vaan lähinnä kirjoittelen tällaista diipadaapaa ja bullshittiä. Kestäkää tai älkää, tää elämä on vaan välillä aika pehmeet touhuu... 


housut / Seppälä
paita / Mango
kengät / Dinsko
vyö / eimitäänhajua

10 kommenttia:

 1. Tyylikäs asuvalinta! Makeet korkkarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ovat kyllä ihan lempparikorkkarit! :)

   Poista
 2. Tyylikäs asu ja kaunis nainen! Sun kasvoissa on muuten paljon samaa kuin yhdessä Israelin the voice-kilpailijassa Kineretissä https://www.youtube.com/watch?v=fwFGTkfevZg :) Oon pitkään miettinyt kuka se oli keneltä näytät mun mielestä ja nyt sain vihdoin päähäni kuka se oli :D

  VastaaPoista
 3. Tietääkö sun opekaverit ja/tai oppilaat, et kirjotat blogii?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät tiedä, yhtä kahta lukuunottamatta. Tai eivät ainakaan ole myöntäneet! En ole kovin kova mainostamaan sitä, että kirjoitan blogia. Lähes kaikki edes lähipiiristä eivät tästä tiedä.. :) Haluan tavallaan pitää tämän sellaisena omana juttuna, vaikka toisaalta en halua salailla mitään...tää blogimaailma on aika kinkkinen!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!