maanantai 5. tammikuuta 2015

Jos pakastekakku ei houkuttele...

...tee se sitten itse!


Daim-kakku

pohja
2 munaa
2 dl sokeria
  0,5 dl juoksevaa margariinia
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
3/4 dl maitoa

vuokaan
juoksevaa margariinia
50 g hasselpähkinärouhetta


täyte
1 dl vanilliinikreemijauhetta
  2 dl maitoa
100 g Daimia

pinnalle
100 g Daimia
0,5 dl kermaa

koristeeksi

50 g Daimia murustettuna

Vaahdota munat ja sokeri.
Lisää joukkoon margariini sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito.
Voitele ja "jauhota" kakkuvuoka hasselpähkinärouheella.
Kaada taikina vuokaan.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.
Kumoa kakku vuoasta ja halkaise se kahtia.
Valmista täyte sekoittamalla vanilliinikreemijauhe ja maito sekaisin.

Anna vetäytyä hetki.
Murusta Daimit.
Levitä vanilliinikreemi kakkupohjalle ja ripottele päälle Daimit.
Nosta päälle toinen kakkupohja.
Keitä kattilassa Daimista ja kermasta kinuskikastike. 

Levitä kinuski kakun päälle. 
 Rouhi koristeeksi Daimia.
 

Ohje löydetty alunperin jostakin netin uumenista, ihan näin innovatiivinen en osaa olla...

6 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!