torstai 1. tammikuuta 2015

1.1.2015

Oikein hyvää uutta vuotta 2015! 

Tänä vuonna luvassa on toivottavasti hieman järkevämpää asiasisältöä, lisää laadukkaampia kuvia ja ainakin yksi melkoisen jännä juttu. 

Kiitos viime vuodesta kaikille teille lukijoille ja yhteistyökumppaneille! Juuri te teette Talonpuolikkaasta sen mitä se on, rakkaan harrastuksen ja itselleni kovin tärkeän tavan viettää aikaa. Sitä kuuluisaa omaa aikaa. Blogin saavuttama suosio on yllättänyt itseni moneen otteeseen ja edelleen jokainen uusi lukija ja kommentti saa sydämeni pakahtumaan. Olenpas siirappinen näin heti vuoden alkuun...Hyi, pois se minusta!

Kiitoksena tästä vuodesta olenkin vihdoin päättänyt siirtyä nykyaikaan ja Talonpuolikas löytyy nykyään myös Facebookin ihmeellisestä maailmasta. Blogin seuraaminen on nyt siis mahdollista bloggerin, bloglovinin, blogilistan, Indiedaysin ja Facebookin kautta. 

Uusi vuosi ja uudet kujeet odottaa niin työ- kuin kotirintamalla. Tai no koti on ja pysyy, mutta toivottavasti jotain uutta pientä on tänä vuonna luvassa, jospa vihdoin päästäisiin yksimielisyyteen sen sohvan suhteen...

Kiitos ja kumarrus. Tehdään tästä hyvä vuosi. Yhdessä.


4 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!