lauantai 27. joulukuuta 2014

Kolme kuvaa joulusta

Joulu on lusittu ja on aika kerätä muistiin menneiden päivien tapahtumat. Meidän jouluun maalla kuului luonnollisestikin seuraavia juttuja:

Tunnelmaa...


hyvää ruokaa...


lahjoja...


tonttuja...


illanviettoja poikien nukahdettua...


läheisyyttä...


ja ne pikkumiehet!


Tällaiselta näytti meidän joulu tällä kertaa. Mahat on täynnä, auto on purettu lahjavuoresta ja alennusmyynneissäkin on jo piipahdettu. Vähän liian nopeasti nämä joulunpyhät menivät, mutta toisaalta ihan kiva, että joulu on vain kerran vuodessa. Nyt voi kuitenkin hyvällä omalla tunnolla vielä hetken mussuttaa herkkuja ja rötvätä sohvalla, sillä loppiaiseen on vielä aikaa. "Ei sillä ole mitään väliä, mitä syö joulun ja loppiaisen välissä, vaan sillä mitä syö loppiaisen ja joulun välissä."

Loppuun vielä kuva, joka tiivistää koko joulun sanoman:


Btw, mihin nämä kaikki uudet lelut mahtuvat?!

4 kommenttia:

  1. Heippa. Muistatko kuinka odotusaikana janosi tietoa kaksosista?! Itselle ainakin kävi näin. Harmi-- Kaksosblogeja kun löysi vain muutamia ja nekin suurella etsinnällä. Ajattelinkin nyt pyytää kaikki halukkaita monikkovanhempia linkittämään bloginsa. Tuuthan mukaan? :) tehdään seuraaville monikkovanhemmille vertaistuki höpinät ja mietteet helpommin löydettäviksi. Ja toki, jos tiedät monikko blogin kirjoittajia, huikkaa heille, ja pyydä mukaan. Blogien "keräys" löytyy osoitteesta...

    http://kahdestakuudeksi.blogspot.fi/2014/12/monikko-vanhempi-linkita-blogisi.html?m=1

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!