perjantai 19. joulukuuta 2014

Kaksoset

Mulla on aika usein tapana ostaa hyväksi havaittuja vaatteita sitten jopa ihan tuplasti. Sama neule saattaa löytyä useammassa värissä tai farkuissa malli pysyy samana, mutta pesu vähän vaihtelee. Sama trendi on nyt viime aikoina siirtynyt meikällä myös kenkiin! Converset nyt on ihan itsestäänselvyys, mutta löytyy niitä epäidenttisiä pareja myös muista kenkämalleista. 

 

Uusin lisä tähän kenkien kaksosteemaan löysi paikkansa meiltä edellisviikolla, kun päätin ostaa itselleni aikaistetun joululahjan. Stadiumissa sattui olemaan sopivasti kaikki tuotteet -20%, joten tilaisuus teki varkaan ja ostoskassiin päätyi jotain melkoisen ihanaa. Mustat freet saivat kaverikseen valkoiset, jotka nyt ainakin alkuun pääsivät "vain" työkengiksi ja sisäkäyttöön. Ei ihan raaski niillä tuonne kuralöllöön lähteä kälppimään, vanhemmat mustat ja ikivanhat asicset saavat ajaa asiansa lenkkikenkinä!


Vaikka alkuun tuomitsinkin nämä uudet freet ja niiden mallin, ovat nämä kuitenkin olleet aivan täydelliset omaan jalkaani. Jalat ei väsy ja askel lentää eteenpäin, pääseepä näillä myös aika nopsaan karkailevien oppilaiden perään! Joskus vielä kyllä repäisen ja laitan toiseen jalkaan mustan ja toiseen valkoisen kengän. Saa nähdä mitä oppilaat ja työkaverit sitten meinaavat, katsovatko entistä kierompaan... 

Ostatteko te itsellenne joululahjoja? 

ps. ihan kohta on loma!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!