tiistai 11. marraskuuta 2014

Dear Santa...

Haloo haloo, kuuleeko Joulupukki? Täältä tulisi nyt toivelistaa niin äidin, mutta myös poikien näkövinkkelistä. Kaikkia ei tarvitse saada, mutta jotain vinkkejä sinne Korvatunturille helpottamaan kovaakin kovempaa lahjapähkäilyä. Normaalisti olen huono esittämään mitään lahjatoiveita, mutta muiden blogeista innostuneena päätin nyt itsekin koota tähän pienet kollaasit varovaisista haaveista joulupaketeista löytyväksi.

Ensin äidin toiveita:

Ja sitten pienten poikien pieniä toivomuksia:


Tällaisia toiveita, painotan sanaa toiveita, meillä täällä olisi. Osa mahdottomia, osa mahdollisia. Miltä teidän toivomuslistanne näyttää?

8 kommenttia:

 1. Äidin toiveet on aika ihania kaikki! Saako kysyä millä ohjelmalla teet tuollaisen kuvakollaasin? Voisin pojan kanssa koota tuollaisen lappusen hänen toivelistanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tein ihan netistä löytyvällä Picmonkeylla. Se on tosi helppo ja nopea ohjelma tehdä kollaaseja! Löytyy niitä muitakin, mutta itse voisin suositella tuota Picmonkeyta juurikin helppoutensa vuoksi. Eikä tarvitse erikseen ladata koneelle mitään ohjelmaa :)

   Poista
 2. Mä oon aatellut myös toivoa kameraan uutta objektiivia :) Ja noi happy lightsit on myös pakko hommata :) Tytöille haluaisin Mauri Kunnaksen kirjoja ja FP:n farmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli aika samoilla mennään :) paitsi noihin FP:n leluihin en oo koskaan oikeen syttynyt...

   Poista
  2. En mäkään muuten, mutta Alinan neurologi sanoi, että toi FP:n farmi on kehittävin lelu lapsille, mitä hän on urallaan nähnyt :) Joten siksi se olis hyvä hankkia :)

   Poista
  3. Ai no tätä puolta en ookaan kuullut! Hyvä tietää. :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!