tiistai 7. lokakuuta 2014

Vau!

Sanattomaksi vetää. Ja kiitos siitä kuuluu teille, ihan käsittämättömiä lukuja tämä blogi paukuttaa päivästä toiseen! Enpä olisi silloin vuosi sitten kesällä arvanut, että jotakuta muuta kuin omaa äitiä ja anoppia voisi nämä juttuni kiinnostaa. Mahtavaa, upeaa, punastun ja hymyilen.

Viime kuussa katsojia rapiat 15000, eilen semmoiset kevyet 1474 ja tänäänkin jo yli 900. Suosituin postaus on ollut kattilaleipä-juttu, jota on avattu jo yli 2000 kertaa. Uskomatonta. Enkä kyllä jaksa uskoa, että kaikki klikkaukset olisivat sukulaisten aikaansaamia. 

Blogini on päässyt Indiedaysin listoille, ja ollaanpa me esiinnytty niin Ikean kuin Jenkinkin Facebook-sivuilla. Olen saanut blogin kautta uusia ystäviä, mahtavia yhteistyökumppaneita sekä aivan mittaamattoman paljon vertaistukea ja inspiraatiota. 

Mutta nälkä kasvaa syödessä. Kiinnostus blogia kohtaan kasvaa joka päivä ja halu päästä eteenpäin jyskyttää takaraivossa. Se, mihin ja mihin suuntaan on vielä täysi arvoitus itsellenikin. Tähänkin olen tyytyväinen, mutta pyrkimys parempaan on jatkuva. 

Olen saanut teiltä lukijoilta ihania kommentteja, palautetta ja kysymyksiä. Jokaiseen kommenttiin vastaan ja toivonkin enemmän sanottavaa myös teiltä. Te lukijat kuitenkin aika pitkälti teette tästä bloggaamisesta näinkin miellyttävää ja koukuttavaa.

Olen kiitollinen, nöyrä ja onnellinen. Vau.


ps. Huomiseen asti on vielä mahdollisuus tilailla KIDideasta aika mukavaan aleen talvikamppeita koodilla TALONPUOLIKAS. Eli kaikki normihintaiset Molot ja Ticketit -20%, hopi hopi ♥

8 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!