perjantai 31. lokakuuta 2014

Pikkuinen salkku

Viikonlopun Helsingin reissun yksi löytö oli tämä aivan i-h-a-n-a laukku Zarasta. Se näyttäytyikin jo Inspiration Dayn kuvissa ja on siitä lähtien ollut käytössä nyt päivittäin. Hätäinen visiitti Zaraan ennen tapahtumaan lähtöä oli siis hyvinkin tuloksellinen ja löysin vihdoin kauan etsimäni salkkutyylisen veskan. Pidemmän aikaa on hakusessa ollut sellainen semikokoinen olkahihnalla  ja käsikahvoilla varustettu salkku, jossa olisi sisällä pieni tasku pikkutilpehööreille ja lisäksi läpässä juurikin solkikiinnitys. Alunperin olisin halunnut laukun mustana, mutta pitkien etsintöjen jälkeen tämä ruskea versio sai kelvata.


Laukkuun mahtuu juuri tarvittavat jutut töihin ja mahtuupa sinne tarvittaessa myös vaihtovaippa ja -vaatteet poikien kanssa liikkeelle lähdettäessä. Olkahihna on ainakin itselleni nykyään ihan must have, sillä en jaksa kyllä raahata käsissäni kahden pojan lisäksi vielä laukkuakin. Myös kroppa kuormittuu vähemmän, kun laukku keikkuu selässä eikä käsivarrella. Muutaman lisäreiän ajattelin hihnaan vielä tehdä, mutta muuten laukku on kyllä lähes täydellinen. Aitoa nahkaa tämä nyt ei tietenkään ole, mutta kelpaa. Juuttinen vuori on myös varsin hurmaava, unohtamatta pieniä hopeisia yksityiskohtia. Ei liikaa, mutta sopivasti blingiä. Jokohan me kohta saataisiin Tampereelle oma Zara?


Me lähdetään huomenna katsastamaan se uusi ja mahtava Torni-hotelli ja jätetään muksut mummin ja pappan hellään hoitoon. Kiukkukin on jo lähes laantunut ja loppu takakireys lähtee viimeistään siellä hotelliaamiaisella.

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!