sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Landepaukut

Viikonloppu maaseudulla takana ja on melkoisen levännyt olo. Tai ei oikeastaan yhtään levännyt, lapset mukana hei ja la-su välinen yö huudettiin, vaan ehkä lähinnä virkistynyt. Pari päivää raikasta ja hiljaista maaseutuilmaa tekee tällaisille kaupungistuneille työnarkomaaneille oikeinkin hyvää, unohtamatta valmiiseen  pöytään istumista, päiväunia äidille ja lisäkäsiä lastenhoidossa. Plus tietysti kummipojan synttärikakku lauantaina, nam! Niitä tarvittiin, sillä viikonloppu koostui lähinnä seuraavista seikoista. Huudettu yö, syömislakko, itkupotkuhuutoraivarit, jatkuva kiista maastoautosta ja monta uutta kolhua. Tässä nyt vain muutamia mainitakseni...Rentouttavaa eikö?


Kaikesta huolimatta kotiinkotiin on aina ihana mennä. Vaikka emme nykyisin enää kovin usein jaksa ehdi käydä kotiseuduilla, niin on se myönnettävä, että landepaukkuja ollaan edelleen. Aika näyttää palaammeko joskus vielä takaisin juurille, mutta ihana tietää että se mahdollisuus on kuitenkin olemassa. Ja jos se itsestäni on kiinni, niin seuraavassa asuinpaikassa haisee kyllä ennemmin hevosenkakka kuin pakokaasu.  

Kyllä maalla (ja mummolassa) on sittenkin ihan mukavaa!


Ps. Mä oon nyt kyllä niin lomalla! Paskamutsi laittaa lapset hoitoon pariksi päiväksi ja löhöää huomisen päivän sohvalla. Luvassa on Iholla -maraton ja pitkän kaavan aamupala sekä tämän iltaiset vohvelien jämät. Ehkä saatan jopa kirjoitella tänne blogiin, ei voi tietää. Joka tapauksessa ensimmäinen loma poikien syntymän jälkeen edessä ja otan siitä kaiken irti. Shoppailua, asioiden hoitamista, hierontaa ja laatuaikaa veljesten kanssa. Opehommien paras plussa: lomat! 


8 kommenttia:

 1. Voi kuinka hurmaavat kuvat! Millä kuvaat? Terveisin maalaishiiri ;), joka onnellinen "paluusta" juurille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on Canonin 600D järkkäri ja toisinaan kuvailen ihan puhelimella. Kumpi nyt sattuu olemaan mukana. Veri vetää maalle <3

   Poista
 2. Canonilla kuvaan minäkin EOS 500D. Riittää (toistaiseksi) hyvin tarpeisiini. Kuvaaminen on rentoutumiskeino arjen keskellä. Olisinpa löytänyt tai oikeastaan ennemminkin osannut olla itsekkäämpi jo aiemmin... Nyt nautin tästä elämänvaiheesta hyvillä mielin ja iloitsen siitä, että tyttäret ainakin ajoittain jakavat innostukseni. Sisustuskärpäsen tartunta on taattu perintö meidän suvun naisväellä ja onneksi meidän perheessä myös mies on esteetikko henkeen ja vereen. Loman jatkoa, iloista sellaista kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen toivonut uutta objektiivia joululahjaksi, sillä blogin kautta olen löytänyt innostuksen valokuvaamiseen. Voi kiitos Tuija, tänään olen kaikkea muuta kuin kaunokainen rönttösissä kotivaatteissa ja tukka sekaisin :D

   Poista
 3. Ihanan syksyisiä kuvia :)

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain kummalla tavalla nautin tästä syksystä :)

   Poista
 4. Oih, ihanaa :) Nauti :) Meillä kikkaillaan 13pv/kuussa meiningillä, eli valitettavasti se tarkoittaa, ettei hoitopäiviä kehtaa omalla lomalla tuhlata. Onneksi kuitenkin meillä mieskin lomalla tämän viikon, ja siten omaa aikaa on myös mahdollista saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pojilla kokopäivähoito eli jokaisesta päivästä menee maksu, oli hoidossa tai ei. Eli olin itsekäs :D loppuviikko sitten ollaan kotona! Ihanaa lomaa teillekin! :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!