keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kauppaihanuus + alekoodi

Oletteko koskaan törmänneet lastenvaatekauppaan nimeltä KIDidea? Jos ette vielä ole, niin nyt on jo korkea aika, sillä sen verran ihana kyseinen kauppa on! 
"Onni, rakkaus, rauha ja elämän pienuuden suurin saavutus - vanhemmuus. 
Kolme suloista lasta ja rohkeutta toteuttaa unelmiaan. 
Pieni keidas arjen aherruksen keskellä – hetki aikaa hengähtää, shoppailla ihan omassa rauhassa – lapsille, totta kai. 
Nautintoa upeista tuotteista ja niiden mukanaan tuomasta mielihyvästä,
 kokemuksien jakamista muiden vanhempien kanssa, ostamisen helppoutta – enemmän aikaa lapsille. 
KIDidean ideana on tarjota elämyksiä ja helpotusta keskellä arjen kaaosta kahlaaville. 
Laadukkaiden ja niin ihanien lastenvaatteiden ostaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa ja mukavaa. 
Haluamme olla mukana lapsiperheiden arjessa – asiakaslähtöisesti, avoimesti ja luotettavasti. 
Yhden äidin unelma, meille kaikille. 

KIDidea sijaitsee Pöytyällä, noin 40 km ennen Turkua täältä Tampereen suunnasta katsottuna. Yritys myy tunnettujen merkkien lastenvaatteita sekä asusteita, ihanan iloisissa väreissä, niin kivijalkamyymälässä kuin myös nettikaupassa. Itse myymälä on myös aivan näkemisen arvoinen, sillä kauppaan astuessaan ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle. Eikä sieltä muuten pääse tyhjin käsin pois, voin kertoa! Viimeisin KIDidea-ostokseni onkin poikien tulevan talven haalarit, Moloa tottakai. Tuotteet voi noutaa joko suoraan myymälästä tai kotiin kannettuna, vain 2e postikuluilla. Ja kaiken huipuksi, jos tilauksen arvo ylittää 100e, tuotteet tulee ilman postareita. Aika mahtia eikö?   


Olinkin siis aivan onnesta soikeana saadessani tehdä KIDidean kanssa yhteistyötä ja vielä onnellisempi olen siitä, että voin tarjota teille lukijoille jotain aivan mahtavaa: Koodilla TALONPUOLIKAS saatte kaikista KIDidean valikoiman normaalihintaisista Molo Kidsin ja Ticket Outdoorin tuotteista -20%. Alennuskoodi TALONPUOLIKAS tulee kirjoittaa alennuskoodille varattuun paikkaan kohdassa "maksutiedot", ohjelma laskee alennuksen automaattisesti. Alennus koskee vain uusia tilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennuskoodi on voimassa 8.10. asti.

Nythän on oiva hetki päivittää tulevan talven vaatevarastot ja tilata lapsosille uudet vermeet, joten ihanaa ja iloista shoppailua kaikille! Meillä fiilistellään jo uusia Molon haalareita ♥


Yhteistyössä KIDidea

(lainaukset ja kuvat kididea.fi)  

4 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!