perjantai 19. syyskuuta 2014

Kenkiä ei voi olla liikaa... (?)

Kuten näkyy, viime viikkoina on tullut käytyä vähän useammassakin kenkäkaupassa ostoksilla. Mutta heti puolustuksekseni voin sanoa, että seitsemästä parista vain yhdet olivat itselleni! Ja kaikki nämä olivat ihan oikeasti tarpeellisia, sillä poikien jalka on venähtänyt taas ihan mahdottomiin mittoihin kesän aikana eikä olemassaolevat kengät olleet enää sopivia. Vaihtoon lähti siis lenkkarit ja saappaat, talvea vasten tuli ostettua jo yhdet kengät.
 

Kesällä pojat käyttivät kengissä kokoa 23, mutta tässä syksyn tullen ovat niin lenkkarit kuin myös saappaatkin käyneet ahtaiksi. Luonnollisestikin kauppaan oli mentävä ja suuntana olikin tuttu ja turvallinen Stadium. Lenkkarit olivat sopivasti tarjouksessa 14.90e / pari ja saappaatkin olivat ihan kivan hintaiset eli 19.90e / pari. Olen tykännyt tosi paljon näistä Stadiumin lenkkareista, toki myös hinnan vuoksi, mutta myös ihan ominaisuuksiltaan. Ne ovat mukavan kevyet ja helpot pukea ja mikä tärkeintä, niillä pääsee lujaa pakoon perässä juoksevaa äitiä. Lenkkareista otin koon 24 ja saappaista jo koon 25! Myös Stadiumin saappaita meillä on ollut ennenkin ja hinta-laatu -suhde on näissä ihan mahtava, joten ei kauheasti houkuttele kaksien kontioiden ostaminen puolen vuoden välein. Pitkään mietin niitä maailman suloisimpia saappaita eli Crocseja, mutta pieni kapinallinen sisälläni sanoi ei. Niitä näkee ihan tarpeeksi ja nämä kelpaa meille varsin hyvin!


Mutta kahta kertaa en pysty sanomaan Crocsille ei. Viime viikolla myymälässä oli tarjouksena toisen parin ostajalle -50% alennus, joten en kyllä voinut millään jättää tilaisuutta käyttämättä. Päätin jo aikaisessa vaiheessa testata tulevana talvena Crocsin talvisaappaita, vaikka viime talven Vikingit olivat kyllä ihan parhaat. Mutta vaihtelu virkistää ja uuden mallin testaaminen houkutteli. Olen kuitenkin kuullut pelkkää hyvää Crocsin talvikengistä, joten seuraavana iski valinnan vaikeus. Ottaako ne, joissa on kiristys nauhalla vai tarralla, vai ehkä sittenkin uutuusgoret? Lopulta tarrat voittivat kisan ja gustbootit on nyt valmiina talven varalle, sillä koin niiden olevan helpoimmat myös lapsen itse pukea. Ja onhan ne ihan älyttömän söpöt, vai mitäs sanotte pilkullisesta vuoresta?


No koska pojille tuli ostettua vähän liiaksikin uutta jalkinetta, toki oli saatava myös itselle uudet syksypopot. Dinskon myymälässä näihin törmäsin enkä lähtenyt tyhjin käsin ulos. Ei nämä ihan Consseille vedä vertoja, mutta kesätennarikelien väistyttyä onkin hyvä siirtyä syksytennarikeleihin uusien kenkien avustuksella. Nauhat ajattelin kyllä laittaa vaihtoon, mutta muuten nämä ovat tosi lähellä täydellisyyttä. Itselläni alkaa olla kenkiä jo vähän liikaakin, mutta jos sinne kokoelmaan nyt yhdet tulee lisää, niin who cares? Jos kerran pojat saavat parit uudet kengät, täytyyhän nyt äidinkin saada osansa...


2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kävin tänään katsomassa noita crocsin talvikenkiä, teidän innoittamina. Meilläkin on kaksospojat ja yhtenä plussana oli eriväriset vaihtoehdot. Mitä mieltä olet, ovatko ne tarpeeksi tukeva? Meillä pojat vasta 1 v 3 kk. Onko teillä muita talvikenkiä kuin ne? Itse en haluaisi satsata kuin yhteen pariin per poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kuulla, että tästä oli jotain hyötyä :) en koe näitä ihan yhtä tukeviksi mitä esim meillä viime talvena olleet Vikingit, mutta silti mielestäni ihan kelpo kengät. Ajattelin ostaa toisiksi kengissä jotkut ns.kauppakengät ja ehkä jos tulee oikein kovat pakkaset, niin varmaankin sitten haetaan kaupasta Kuomat! Viime talvi meillä tosiaan pärjättiin niillä yksillä goreilla ja toiset oli sitten skopunktenin hienostelukengät.

   Olikohan tästä mitään apua? :D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!