maanantai 22. syyskuuta 2014

Hymyy!

Meidän pikkuinen Aapeli on sisäistänyt tämän valokuvaamisen ihmeellisen maailman, ja kulkeekin tämän tästä milloin minkäkin tavaran kanssa ympäri kotia ja huutaa hymyy! Varsinkin reiälliset legopalikat, tyhjät vessapaperirullat, junaradan tunneli sekä maalarinteippirulla ovat aivan mahtavan hyviä kameroita. Mennessään Aapo vielä jaksaa varoittaa, että Aapo tulee hymyy, Aapo ottaa kuvaa, äiti hymyy! Myös silloin, kun äiti haluaisi ottaa kuvia, Aapo muistuttaa hymyilemisestä. Vaikkakin Aapon hymy muistuttaa nykyään lähinnä kiinalaisen irvistystä, varsinkin jos lähellä on se kamera. Ja luonnollisesti se äitin ottama kuva on nähtävä heti kuvaussession jälkeen, pitäähän sitä nyt tarkistaa, osaako se äiti ollenkaan kuvata. Tässä pohdin, että raaskiskohan jätkälle lainata vanhaa pokkariani ja antaa sällin vähän reenata tätä kuvaamista...Eihän sitä tiedä, miten lahjakas kuvaaja Aaposta vielä tulee! Niin ihanaa mallioppimista, etten ihan oikeasti enää kestä ♥


Tosin täytyy heti tähän loppuun myöntää, että nyt ei ainakaan äitiä ihan niin kauheasti hymyilytä. Viikonlopun perusteella näyttää meinaan vähän siltä, että meillä ei haluta nukkua enää päiväunia...Voihan vee, nyt jo?

6 kommenttia:

 1. Ihania <3 Ihana irvistys tos viimesessä kuvassa Apella! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä, toivotaan että ne päikkärit vielä sieltä löytyisi. Meillä oli vaihe, jolloin päiväunet ei maistuneet mutta nyt sitten maistuvat taas, mikä on hyvä koska tyttöjen jaksaminen kärsii ihan selvästi mikäli eivät niitä päiväunia nuku. Toki siinä saan sitten samalla lepotaukoni minäkin.

  Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tämä olisi siis meilläkin vain vaihe...tai sitten ei vaan malteta nukkua kotona :D

   Poista
 3. Tsemii! :) Mie olen skitsona hoidossa rajoittanut päikkärit.. Iih :) Oon antanut ohjeeksi, että minun mukulani saavat nukkua maksimissaan 1h 15min. Ja samaa noudatan kotona. On vielä tähän saakka toiminut. Meillä siten uniaikaa tulee vuorokaudessa aikalailla tarkalleen 12h, ja se riittää näköjään ukoille. Joskus oon antanut päikkäreillä nukkua liian pitkään ja sitten taistellut illalla.. pitkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi vaikuta hyvin nukutut päikkärit yöuniin, ainakaan vielä. Tosin oon kyllä alkanut miettiä, että pitäisköhän poikia alkaa iltaisin valvottamaan vähän myöhempään, kun aamut meinaavat alkaa meillä jo ennen kuutta. Myös viikonloppuisin.. :( Tai sitten se on juuri ne päikkärit..dääm.

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!