perjantai 29. elokuuta 2014

Simple things

Viime viikolla erään raskaan työpäivän jälkeen oli pakko pysähtyä vähän lohtushoppailemaan Ideaparkiin ja lähinnä sen H&M:ään. Jotain pientä kivaa oli saatava, tiedättehän sen tunteen, jonka pienikin ostoskassi saa aikaiseksi? Ainakin itselläni elämä kirkastuu alta aikayksikön, kun tekee kivan löydön ja kotiin ei tarvitse palata "tyhjin käsin". Mitään kivaa vaatetta en nyt löytänyt, mutta Homen puolelta löytyi kaksi aivan ihanaa esinettä.


Tätä kyseistä seeprapurkkia olen ihastellut jo pitkään. Jokin näissä eläinkuoseissa nähtävästi sittenkin kiehtoo, sillä tämä on jo toinen kerta pienen ajan sisällä, kun shoppailureissulta kotiintuomisina on muutakin kuin pelkkää mustaa ja raitaa. Seepraahan meiltä löytyy jo terassin lepotuolien tyynyistä (jotka muuten ajattelin siirtää talveksi olohuoneen sohvalle) sekä muutamista vieraspyyhkeistä. Seeprassa toki yhdistyy ne kaksi oman sisustukseni kulmakiveä, mustavalkoinen ja yksinkertaisuus, joten ei tässä kuitenkaan ihan poissa raiteilta olla. Ihan niin villiksi en sentään ole alkanut, että sisustuksesta löytyisi leopardia tai käärmeennahkakuviota. Jätetään ne rohkeammille sisustajille.

Toinen ihana löytö oli sekin H&M Homesta. Rasia itsessään on aika mitäänsanomaton ja turhake, mutta kannen sanoma kolahti aivan täysillä eikä sitä siis voinut jättää kaupan hyllylle notkumaan. Vaikka rasialle ei tulisikaan mitään käyttöä, antaa se silti aika hyvän muistutuksen jokaiselle päivälle eikä näin ollen viiden euron hinta ole kovinkaan paha pienestä piristyksestä. Enjoy simple things in life, ja siitä taisikin tulla itselleni uusi elämänohje. Vaikka ne oppilaat olisivat ihan kauheita, et ehtisi ollenkaan ruokatunnille, auto sanoisi goodbyet kesken ajon tai nurkat olisivat täynnä pölypalloja. Aina on jotain pientä, josta iloita. Vaikka sitten se pieni turha peltirasia.


Lopullista sijoituspaikkaa ei näillä vielä ole, mutta eiköhän nekin paikkansa löydä viimeistään sitten taas sieltä vessasta. Toistaiseksi purkit muistuttavat niistä elämän pienistä iloista työhuoneen pöydällä.

4 kommenttia:

 1. Ihania pieniä juttuja. Tuollaiset kyllä piristää mieltä :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä! Tykkään muutenki niin hurjasti sun blogista, omaat mahtavan kirjoittamisen taidon. Teksti tempaa lukijansa täysillä mukaAn! Hei, ootsäki opettaja?
  Terkuin vakkarilukija (luokanope)

  P.s. Luen siis ahkerasti blogiasi, mutta kommentoin nyt vasta ekakertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista :) Juu kyllä, opena ainakin yritetään olla!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!