torstai 7. elokuuta 2014

Ruokapöydän valaisin

Tilasimme uuden ruokailuryhmän kesäkuun alussa, ja vaikka pöytä onkin edelleen matkalla, kävimme sunnuntaina hakemassa uudelle ruokapöydälle kaveriksi upouuden valaisimen. Meidän nykyinen Artekin lamppu on kyllä aivan kertakaikkisen ihana, mutta ei vain millään enää sovi meidän nykyiseen tyyliin. Tuleva ruokailuryhmä on mustavalkoinen, pöytä siis valkoinen ja tuolit mustat, joten lampunkin tuli mielestäni olla ehdottomasti musta. Koko ajan olen kyllä tiennyt tasan tarkkaan, millaisen lampun ruokailutilaan haluan, sillä törmäsin siihen jo aikoja sitten, missäs muuallakaan kuin Ikeassa.


Hektar, aivan täydellisen sopiva valaisin. Yksinkertainen, musta ja moderni. Sopii kuin nenä päähän tänne meille, vielä kun saisimme sen pöydän kotiin niin olisimme taas askeleen lähempänä täydellistä sisustusta. Pöydän suhteen oli käynyt jokin kämmi ja tilaus ei ollutkaan mennyt tehtaalle ajoissa, joten ovikellon soittoa ja Maskun miehiä odotellaankin vasta elokuun lopulla. No onneksi tämä uusi lamppu hieman lievittää tuskaa ja kestän vielä pari viikkoa tuota meidän ruokapöydän hirvitystä.

10 kommenttia:

 1. Nätti lamppu, tykkäisin itsekin tuollaisesta! Meidän sisustukseen tuollainen ei tosin istu, joten ainakin toistaiseksi pitäydytään toisenlaisessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tosi paljon sellasia suosikkijuttuja, mutta mitkä eivät vain millään meille sopisi.

   Poista
 2. Hektar on tosi kiva! Meillä noita kaks yläkerran käytävällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olisi tosi nätit myös jossain korkeassa tilassa esimerkiksi porraskäytävässä tms.. ehkä sitten sinne seuraavaan taloon.. ;)

   Poista
 3. Valaisin näyttää hyvälle! Odotan jännityksellä ruokaryhmäpäivitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sellainen tulee, kunhan saadaan pöytä kotiin :)

   Poista
 4. Sulla on ihana blogi! :) Missä paikkakunnalla asustelette?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En paljasta paikkakuntaa, mutta hyvillä hoksottimilla sen voi joistain aikaisemmista postauksista kyllä päätellä...

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!