sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mitäs teille saisi olla?

Viime aikoina on tapahtunut niin paljon muutoksia, että hyvä jos pysyn itse tahdissa mukana. Työjutut, päiväkoti ja viimeisimpänä vielä tämä Indiedays ovat tuoneet paljon uutta Talonpuolikkaan elämään ja luonnollisestikin omaan ajankäyttööni. Illat ovat lähes yhtä hektisiä mitä aamut ja viikonloputkin ovat vielä toistaiseksi menneet vauhdilla ohi. Olenkin siis joutunut karsimaan aika paljon omista rutiineistani, ja niistä yhtenä suurimmista tämä blogimaailma. Omaa blogia tulee vielä päivitettyä ihan tyydyttävästi, mutta heitteille ovat valitettavasti jääneet muiden kanssaihmisten blogikirjoitukset. Yleensä iltalukemisena lueskelen uusimmat postaukset ja päätän kommentoida myöhemmin, mutta niinhän se menee, että se kommentointi kuitenkin unohtuu. 


Olen pyrkinyt olla luokittelematta blogia mihinkään tiettyyn genreen, mutta toisaalta koen tällaiset blogit itse melko sekaviksi ja työläiksi lukea. Indiedaysille mennessä blogin kategorioiksi valikoituivat sisustus ja lifestyle, jotka tosin ovat melko laajoja käsitteitä eivätkä selkeästi rajaa blogin sisältöä mihinkään. Jokin suunta olisi silti löydettävä enkä oikein osaa päättää, mitä aiheita jättäisin pois. Mitään perinteistä mammablogia en haluaisi Talonpuolikkaasta tehdä, vaikka pojat luonnollisestikin vievät suurimman osan ajastani ja elämä tällä hetkellä pyörii aika vahvasti poitsujen ympärillä. Toisaalta en taas osaa olla kirjoittamatta meidän arjesta tai poikien hölmöilyistä. Muotiblogi ei myöskään ole vaihtoehto, sillä tyylini on kaikkea muuta kuin kiinnostava (kuten näkyy...), puhumattakaan mistään kauneusvinkeistä, jotka rajoittuvat lähinnä kuivashampoon ja bb-voiteen käyttöön.


Siispä ajattelinkin nyt antaa vuoron teille lukijoille. Mitä te haluaisitte Talonpuolikkaasta lukea? Onko jotain toiveita tietyistä aiheista, pitäisikö blogin suuntaa muuttaa johonkin suuntaan tai onko joku jo mennyt ihan päin mäntyä? Mitä haluaisitte lisää tai mitä vastavuoroisesti pitäisi jättää pois? Arvostan rehellistä palautetta, joten myös ne risut ovat sallittuja. Ilman niitä parannusehdotuksia on aika vaikea kehittyä mihinkään suuntaan.  

Kertokaa, kysykää ja antakaa palautetta.

Ja pahoittelut allekirjoittaneen pärstän yliannostuksesta.

21 kommenttia:

 1. Minusta blogisi on hyvä juuri sellaisena kun se nyt on ! Tykkään lukea teidän arjesta ja pojista. Kaikki sisustus ja koti jutut ovat myös mielenkiintoisia :) En kyllä löydä mitään risuja !! Jatka samaan malliin ! :)

  VastaaPoista
 2. Tällainen kaikkien aiheiden sillisalaatti on paras! Jos jätät jotain pois, niin älä ainakaan jätkien tohelointia, sisustusta tai tyyliä! ;)

  VastaaPoista
 3. Komppaan Nelliä! Poikien kuulumiset kiinnostavat jostain kumman syystä kummasti (khöm.. :D) :) Arkea pitää olla, kiitos myös siis siitä. Siulla on hyvä paletti! Tää on ihana blogi, miun suosikkeja :)

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla, eli monipuolisuus on vaan plussaa. Ja eikös se kaikki nyt mene kuitenkin "lifestyle" -otsikon alle, jos tarvitsee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinhän se taitaa olla :) eli vanhaan samaan malliin jatketaan!

   Poista
 5. Vau, oot upea! :) Sisustusjutut kiinnostaa mua aina... Tykkään kyllä blogistasi tällaisenaan, on niin monipuolinen! :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon kans tykännyt tästä sun blogista just tällaisena. Poikien juttuja ja kuulumisia, sisustusta ja tyyliä! :)

  VastaaPoista
 7. Täältä tulee myös samanlainen vastaus kuin muilta, tää on just hyvä näin :)

  VastaaPoista
 8. Kaksosten takiahan mä aikoinani tänne löysin ja eniten niistä jutuista vieläkin tykkään. Tyyli ja sisustusjutut eivät ole minun teekupillisiani. Arki ja vertaistuki tässä hullunmyllyssä ovat mielestäni parasta antia blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas ihana kuulla! Eli poikien hölmöilyjä löytyy täältä jatkossakin :)

   Poista
 9. Minäkin tykkään sun blogista tämmöisenä; juuri ei perinteisenä mammablogina. Seuraan montaa perinteistä ja ehkä omanikin on lähempänä sellaista eikä niissäkään mitään vikaa ole, mutta jollain tavalla tämä "genrettömyys" tuntuu mielestäni sopivan tähän blogiin ja tekevän siitä juuri omanlaisensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janni :) pysytään siis genre-vapaina, ainakin pääpirteittäin!

   Poista
 10. Blogisi on kuulunut alusta asti omiin suosikkeihini! Seuraan myös muita saman tyylisiä blogeja, joista löytyy niin arkea, sisustusta kuin muotiakin ja nämä sopivat musta just hyvin yhteen :) Ei yhtään liikaa minusta!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!