sunnuntai 31. elokuuta 2014

Messupettymys

Tänään suunnattiin Tampereen Messukeskukseen Lapsiperhe -messuille. Ja uskokaa tai älkää, me oltiin koko porukka messissä, myös siis meidän isi. Lopulta miestä ei tarvinnut kauaa edes taivutella, pienet vietetäänyhdessäperheenkanssaaikaa -lirkuttelut heitin kehiin eikä muuta. Loppupeleissä ihan turha reissu, mutta tulipahan tehtyä.


Messut olivat auki lauantaina ja sunnuntaina 10-17 ja meille paras aika oli iltapäivästä, joten matkaan lähdettiin heti poikien päiväunien jälkeen eli kahden maissa. Pojat ovat noudattaneet aika hyvin päiväkodin rytmiä nyt myös viikonloppuisin, joten aamut alkavat aikaisin, pahimmassa tapauksessa jo ennen seitsemää ja päiväuniaika iskee aiemmin kuin ennen. Tästä syystä aamupäivät ovat yleensä aika lyhyitä, ellei reissun päälle päästä siis jo heti aamusta. Onneksi Tampere on kuitenkin tuossa ihan nurkan takana, joten aika reippaalla tahdilla päästiin messuilemaan.


Aluksi oltiin kaikki ihan innoissamme ja myös isin kiinnostus kohosi, kun huomasimme samassa hallissa olevat KotiVisio -messut. No mitä pidemmälle hallia käveltiin, alkoi tulla aika selväksi, että pettymys on edessä. Lapsiperhe -messut olivatkin todellisuudessa yhden nurkan kokoiset ja näytteilleasettajia oli muutamalla käsiparilla laskettavissa oleva määrä. Yleensä lapsiperheille suunnatut messut ovat olleet ihan huippuja ja käymisen arvoisia, mutta tällä kertaa rehellisesti sanottuna ei. Muutamassa hassussa kojussa oli suht hyviä tarjouksia, mutta eniten jäin ehdottomasti kaipaamaan sitä Metsolan osastoa. Sieltä on yleensä tullut tehtyä niin hyviä löytöjä, että ihan vain sen takia on kannattanut lähteä messuilemaan. En tiedä sitten, oliko eilen ollut enemmän porukkaa vai mikä tässä mätti, mutta meidän 27e sisäänpääsymaksu meni kyllä ihan hukkaan. Tai no saatiinhan me poitsuille välipalajogurtit Valion pisteeltä. Jes.


Lopulta parhainta antia oli KotiVisio -messut ja niillä osastoilla me suurin osa ajasta kierreltiinkin. Melkein ostin Happy Lights -pallerot ja Designlifen kojulla tuli käytyä useampaankin otteeseen, vähän jo hävetti tulla kolmatta kertaa hypistelemään niitä ANDin koreja. Mutta en ostanut mitään ja kotiin päin lähdettiin tyhjin käsin. Sen verran messupettymystä oli kuitenkin havaittavissa, itse kullakin, joten kotimatkalla pysähdyttiin hakemassa mättöheset. Roskaruoka, parempi mieli.


Kävittekö te messuilla?  Jaatteko pettymyksen kanssani?

4 kommenttia:

 1. Me käytiin lauantaina. Pienethän ne oli ja se hieman harmitti, mutta minulla oli 3 nuorinta mukana ja heille se oli juuri sopivan kokoinen. :) Tein muutamia ihan hyviä löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä meidän pojillekin se oli ihan riittävä! Äiti olisi vain kaivannut hiukan enemmän ;)

   Poista
 2. Harmi että messut ei vastanneet odotuksia... Meille kävi samalla tavalla yksien häämessujen kanssa; olivat aivan onnettomat ja koostuivat noin viidestä kojusta. Tarjolla piti olla vinkkejä häiden suunnitteluun, mutta mutta... ei me kyllä sieltä mitään saatu. Mies oli etukäteen vitsaillut, että kyllähän sen messualueen nyt kymmenessä minuutissa kiertää läpi, mutta itse asiassa ei taida olla kovinkaan kaukaa haettua, ettei siihen uponnut kuin puolet tuosta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D ei pitäisi koskaan asettaa mitään ihmeellisiä odotuksia, niin ei pääse pettymään...kai sitä on alettava taas pessimistiksi ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!