tiistai 26. elokuuta 2014

Kohti kekkereitä

Parin viikon päästä juhlistetaan poikien kaksivee-synttäreitä, ja käväisin viikonloppuna hieman tilpehööriostoksilla juhlia silmällä pitäen. Mitään sen suurempia koristeluja en aio taaskaan kehitellä, vaan mennään ihan perinteisellä kakkukahvi -linjalla. Ostin kuitenkin ihania paperipillejä, kakkosmuotin, muffinssivuokia ja uudet ruokapöydän tabletit. Samaa sävymaailmaa tietenkin, joten tuskin jää kenellekään epäselväksi, millä värimaailmalla synttäreitä vietetään. Tylsä äiti.


Viime viikonloppuna leivoin myös jo koe-erät tarjottavista, ja näillä näkymin kahvipöydästä löytyy täytekakun lisäksi voileipäkakkua, ruisnappihärpäkkeitä, raparperimuffinseja sekä brownie-leivoksia. Niin ja muumikeksejä, pojat ihan itse valitsivat kauppareissulla, kun päästiin keksihyllylle. Edelleenkään meillä ei kyllä syödä normiarkena keksejä tai muitakaan herkkuja, mutta voi sitä nyt sentään omana syntymäpäivänä yhden tai kaksi nuuskamuikkusta vedellä naamariin. 

Vieraslista koostuu lähinnä sukulaisista ja kummeista, samalla setillä mennään kuin viime vuonnakin (tervetuloa siis vaan, jos en ole vielä muistanut kutsua!). Lahjatoivelistaa en ajatellut julkaista, meillä on sen verran hyvä joukko ympärillä, että he tietävät kyllä ilmankin, mitä lahjatoiveita meillä pojilla on. Sen verran uteliaille vinkataan, että kovassa huudossa ovat tällä hetkellä junarata, pikkuautot sekä legot. Vaatteissa käytetään osittain jo kokoa 98, ja ihan sellaista perusvaatetta tarvitaan aina. Tänä vuonna luultavasti kiinnostavat käärepapereiden lisäksi jo lahjojen sisältökin, eikä kaikki aika mene enää niiden lahjanarujen ihmettelemiseen ja papereiden rypistämiseen.

Tällaisilla suunnitelmilla siis mennään kohti armottomia bileitä. Ei muotivillityspompomeja, ei poikien kuvilla varustettuja kiitoslahjapussukoita eikä satasen kakkua. Kutsut lähtee tekstarilla, kakun väännän itse ja juhlien teemana on wehavenotheme. Jos nyt jaksaisin kämpän siivota ja jospa se uusi ruokapöytäkin vihdoin suvaitsisi saapua. Muuten ollaan aika pulassa, ja mennään piknik -teemalla. Ei toisaalta muuten mikään huono idea...


ps. Ihana kuulla, että tykkäätte tästä blogista, kommentit saivat kyllä ihan punastumaan..kiitos siis ♥

2 kommenttia:

  1. Kyllä kuulostaakin tarjottavat hyviltä, laitahan sitten kuvia tulemaan ja kertoile miten kemut sujuivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän muistaa ;D Tai sitten rekrytoin koko kuvaamistouhun jollekin onnekkaalle..

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!