torstai 10. heinäkuuta 2014

Yksivuotias

Talonpuolikas blogina täyttää tänään kunnioitettavat yksi vuotta! Tähän vuoteen on mahtunut monta upeaa ja ihanaa hetkeä, uusia tuttavuuksia ja paljon kauniita asioita. Olen saanut blogin kirjoittamisesta enemmän kuin osasin ikinä uskoa, olen saanut uuden harrastuksen ja paikan purkaa ajatuksiani. En olisi ikinä kuvitellutkaan saavani edes yhden yhtä lukijaa tai näin paljon vertaistukea teiltä lukijoilta, tuntuu kuin olisin saanut kourallisen uusia ystäviä. Koskaan en ole kuvitellut itseäni kirjoittaja -tyyppinä, mutta blogin myötä olen löytänyt kirjoittamisen palon ja halun kirjoittaa aina vain lisää. Myös valokuvaamisesta olen saanut itselleni uuden ihanan harrastuksen ja kameran akku latautuukin nykyään vähän väliä. Murto-osa kuvista päätyy tänne blogiin, mutta ilman blogia meillä tuskin olisi isoa pinoa valokuvia odottamassa albumeihin liimailuja. Voisikin sanoa, että blogista on tullut oikeastaan se palanen, joka on elämästäni puuttunut. Ystävä, harrastus ja henkireikä.


Tuleva vuosi tuo tullessaan suuria muutoksia, ei niinkään blogin suhteen, vaan meidän perheessämme tapahtuu isoja asioita. Elokuun alusta pojat aloittavat päiväkotiuran ja äiti palaa töihin täysipäiväisesti. Talonpuolikas sen sijaan on ja pysyy, niin blogina, mutta myös meidän kotina. Tulen edelleen kirjoittelemaan meidän kuulumisia, hömppäjuttuja, sisustuspostauksia ja ihan vain niitä tavallisia arjen touhuja. En aio edelleenkään lokeroida blogia mihinkään tiettyyn genreen, vaikka tosin haaveena olisi joskus saavuttaa blogilla mainetta juuri nimenomaan sisustuksen saralla. 

Kaikista muutoksista huolimatta pyrin jatkamaan blogin säännöllistä päivittämistä, vaikka kesän aikana onkin ollut välillä hiljaisempia jaksoja ja varsinkin kommenttien vastauksia on saanut odotella. En kuulkaas enää välttämättä osaisi olla ilman tätä blogimaailmaa, kun sen olen kerran löytänyt. Jokainen kommentti lämmittää sydäntä ja jokainen uusi lukija on aina iloinen yllätys. Toivonkin, että jaksatte edelleen seurailla elämää Talonpuolikkaassa ja sanoa suoraan ja rehellisesti, jos jokin asia häiritsee tai haluaisitte lukea jostain tietystä asiasta. Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita. Vaikka alunperin aloin kirjoittamaan blogia ihan vain itseni takia, on lopulta myös teistä lukijoista tullut ensiarvoisen tärkeitä. Ilman teitä en saisi blogista irti näin paljon. Suuri kiitos siis.

16 kommenttia:

 1. Mä jo pelästyin että lopetat tän blogin! :o
  jeeee! Et lopetakkaa!!:D
  paljon onnee 1-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vuosipäivästä! On muuten jännä tunne kun on pidempään seurannut jotakin blogia kun tuntuu kuin tuntisi kirjoittajan :) Ihanaa kun kirjoitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän! Ehkä pitäis joskus järkätä meidän blogikaksosäitien kesken tapaaminen, niin nähtäisiin joskus ihan livenä :D

   Kiitos Raila :)

   Poista
  2. Oispa muuten hyvä idea tuo tapaaminen. Näkisi kasvotusten millainen ihminen blogin takaa löytyy :)

   Poista
  3. No niinpä! Ehkä sellainen vielä joskus järjestyy ;)

   Poista
 3. Onnea ja kiitos mahtavasta blogista, tää on yks mun ehdoton lemppari :)

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!