keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Maalla

Viime päivät ollaan nautittu raikkaasta maaseutuilmastosta ja vietetty aikaa mummiloiden kahvipöytien ääressä. Ollaan leikitty, uitu, saunottu, nukuttu pitkiä unia ja palvottu aurinkoa. Ollaan haahuiltu crocsit jalassa, hypitty viljapellossa ja ihmetelty kärpäsiä. Ollaan oltu passattavina ja muiden riesana, otettu siis ihan rennosti. Tai no niin rennosti mitä nyt kahden pian parivuotiaan kanssa voi ottaa.


Kameran jätin tarkoituksella kotiin ja napsin muutamia kuvia maaseutumatkailusta kännykän ja äitini kameran voimin. Välillä on oikeasti tosi rentouttavaa ja puhdistavaa olla täysin ilman teknologiaa, ja kännykästä olikin koko pidennetyn viikonlopun ajan netti pois päältä. Ei tule koko ajan tarkkailtua sähköpostia tai facea, tai seurattua tuoreimpia uutisia eri uutiskanavista. Toki teknologian tuoma helppous ja tiedonhaun nopeus on täysin korvaamatonta, mutta välillä erakoituminen tekee ihan oikeasti hyvää. Nyt olen tosin auttamatta jäljessä blogi- ja facebook -maailmoista ja armoton blogien lukeminen ja kommentteihin vastailu odottaa...

Mutta. Tänään oli taas paluu arkeen muutaman päivän miniloman jälkeen, kun palasin sorvin ääreen ja isi jäi viettämään viimeistä lomaviikkoaan poikien seuraan. Niin se vaan heinäkuu lähestyy loppuaan ja uudenalainen arki odottaa jo nurkan takana.

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan kuuloista! :) <3

  VastaaPoista
 2. ♡ Ihanan näköistä siellä maalla! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, tuo ensimmäinen varsinkin tuo mieleeni mun oman lapsuuden. Mummolassa oli just tuollaiset vanhat maitokärryt, joissa me serkukset sitten työnneltiin toisiamme ympäri pihaa... :) Toki tästä maaseutuelämästä saa nauttia ihan päivittäinkin, mutta nostalgia on nostalgiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania muistoja :) Se on niin hassua, kun silloin nuorena sieltä maalta oli niin kiire pois, mutta nykyään sinne haluaisi useammin.. :D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!