lauantai 12. heinäkuuta 2014

Blond is back (eli pari tuntia vain minulle)

Tiistaina oli luvassa harvinaista herkkua, sillä olin varannut itselleni ajan kampaajalle. Luksusta siis, aikaa vain ja ainoastaan mulle. Kampaajalla käynnit ovat viime aikoina harventuneet hävettävän paljon, mutta toisaalta ehkä juuri se tekeekin niistä kerroista aivan spesiaalia. Ne muutamat tunnit kun saa vain istua paikallaan, juoda cappuccinoa ja olla hemmoteltavana. 


Viime kerralla hiuksiinhan laitettiin ombre-värjäys, joka pysyi aika yllättävän hyvin tähän kampaajakertaan asti. Kuitenkin pieni kaipuu jäi vaaleisiin hiuksiin ja meninkin kampaamon ovista sisään melkolailla ilman ideoita. Toisaalta pidin liukuvärjäyksestä, mutta jotain uutta oli keksittävä. Päätimmekin yhdessä luottokampaajani kanssa laittaa hiusten pääliosaan kirkkaita vaaleita raitoja ja muun tukan sävyttää astetta tummemmalla, mutta kuitenkin viileällä sävyllä. Lopputulos oli aivan täydellinen! Hiusten väri näyttää luonnolliselta ja aavistuksen tummempi pohjaväri korostaa raitoja upeasti. Uuden värin lisäksi hiuksista lähti pituutta taas kymmenisen senttiä, joten ehkä ensi kerralla uskallan jo leikata sen kauan haaveilemani polkan. 


Kyllä se vaan niin on, että blondista ei saa muuta tekemälläkään. Kerran ollaan oltu tummassa tukassa, on kokeiltu tummia raitoja ja palkkeja sekä yritetty olla värjäämättä ihan kokonaan. Mutta aina on paluu vanhaan tuttuun ja turvalliseen, vaaleat raidat on vaan se mun juttu.

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Vaalea sopii sulle tosi hyvin!
  Mullakin on taas ihan hirveä tyvikasvu! Pari viikon päästä onneksi kampaajalle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blondia sen olla pitää ;) joko tiedät mitä meinaat tehdä?

   Poista
 2. Tosi kivat! :) Mäkin haluun tommoset!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!