keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Puhelinjohtoponnari


Joko olette kuulleet tästä tavallisen kuminauhaponnarin syrjäyttävästä ihmeestä? Jos et, niin nyt on kyllä jo korkea aika! Itse törmäsin tähän härpäkkeeseen ensimmäisen kerran vajaa vuosi sitten blogien avustuksella, mutta sivuutin ponnarin yksinkertaisesti sen epäesteettisen ulkonäön perusteella. Kuka ihan oikeasti haluaisi muka jotain näin ysäriä tukkaansa ja vielä kaiken lisäksi neonvärisenä, haloo. Päätin, että puhelinjohtoponnaria ei tähän huusholliin tule.


No kuten kuvista voi päätellä, tulihan se. Viime viikolla pyörähdettiin Einon kanssa Prismaretkellä läheiseen NameItiin suurten alekylttien houkuttelemana. Alerekkiä tonkiessa ja kassalle suunnatessa katse kohdistui niihin kirottuihin johtoponnareihin. Mutta tällä kertaa väreinä oli muutakin kuin sitä kirkasta pinkkiä ja neonvihreää ysärioksennusta, joten oli vähän pakko hypistellä. Luonnollisestikin kassatäti aloitti vakuuttavan myyntipuheen ja kuinka ollakaan, olin jo myyty. Hinnalla 0,95e päätin kokeilla vihdoin tätä paljon kohistua ihmettä, ja kyllä kannatti! Tämähän ei siis ole se aito ja alkuperäinen, mutta mielestäni varsin kelpo ja halpa kopio.

Ponnari kiinnittyy tosi tiukkaan, mutta  silti silmät eivät kiristy tai päänahka mene verille. Ponnari on ja pysyy hyppiessä ja pomppiessa, se ei valahda juoksulenkillä eikä se jätä käyttämisestään jälkeä. Säännöllisen käytön ei pitäisi löysyttää ponnaria eikä katkoa hiuksia, kuten se perus kumilenkkiponnari. Kaiken lisäksi tämä on kuitenkin tosi hauskan näköinen ja vähän erilainen, aivan varmasti tosi hyvä keskustelunavaus! Luulenkin, että suuntaan seuraavalla kauppareissulla revanssille NameItiin ja ostan muutaman kappaleen lisää, enää ei taida olla paluuta entiseen...


Joko teiltä löytyy puhelinlankaa hiuksista?

4 kommenttia:

 1. Täältä ei vielä löydy, tarkoitus olisi hommata. Nyt ainakin päätyy ostoskoriin, kun on lukenut muiden käyttökokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti! Ja tosiaan ainakaan noita NameItin versioita ei oo hinnalla pilattu ;)

   Poista
 2. Löytyy! Ja rakastuin myös! Ihanan värinen toi sininen! Taidan matkia ja käydä ostamassa pari samanlaista!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!