maanantai 19. toukokuuta 2014

Kuplia

Ihanaa, mikä lämmin kesäinen viikonloppu takana! Ollaan nautittu ulkoilmasta aamusta iltaan ja heitetty kesävaatteet niskaan unohtaen villasukat ja pipot kaapin pohjalle. Isi lähti perjantaiaamuna Muncheniin työreissulle ja siskoni pelasti mut kolmen päivän yksinhuoltajuudelta, ja toisaalta myös pojat väsyneeltä äidiltä. Ollaan tehty viikonlopun aikana myös kaikkia spesiaalijuttuja, kuten käyty Ikeassa ja syömässä Ideaparkin Daddy's Dinerissa. Oli muuten aika hyvät ruoat! Samalla reissulla ostettiin vähän saippuakuplatarpeita ja loppu sunnuntai-ilta menikin niitä pyydystellessä. 

Ensimmäisenä yönä Aapo huuteli isiä pariin otteeseen, mutta sen ihmeellisemmin pojat eivät isiä kaivanneet, selitykseksi riitti, että isi on nyt lentokoneessa. Olin varautunut paljon pahempaan ikävöintiin, mutta ehkä siskoni täälläolo ja poikien pitäminen kiireessä sai vietyä huomion isin poissaololta. Eilen illalla pojat olivat ehtineet jo nukkumaan, kun isi saapui kotiin, mutta tänään onneksi herättiin sen verran aikaisin, että ehdittiin moikata isi ennen töihin lähtöä. Voitte kuvitella, että oli hieman iloisia poikia, kun isi oli tullut kotiin.


Eilen kun käytiin syömässä, niin päätin kaivaa kesän kunniaksi kaapista maksimekon ensimmäistä kertaa sitten viime kesän. Vielä pari vuotta sitten en olisi osannut kuvitellakaan laittavani päälle pitkää mekkoa, mutta niin sitä ihminen vain muuttuu ja tällä hetkellä taitaa kätköistä löytyä lähemmäs kymmenen maksia. Hellepäivänä onkin ihan parasta pukeutua pitkään ja viileään leihuvahelmaiseen maksiin ja nauttia terassilla kahvia. Mikä ihme siinä muuten mahtaa ollakin, että vaikka mittari näyttäisi plus kolmekymmentä, niin silti mieli tekee kuumaa kahvia?! Ehkä olenkin vain yksinkertaisesti addiktoitunut niin pahasti kahvinjuontiin, että sitä tekee aina mieli.


mekko / Vero Moda
farkkutakki / Crocker
huivi / Pieces
tennarit / Warp
Nyt me suunnataan jälleen ulos ja luultavasti asutaankin ulkona koko tämä viikko, ainakin säätyypit lupailee aika kivaa ilmaa koko viikoksi. Mahdollisen ruskettumisen lisäksi pihalla olo kannattaa siitäkin syystä, että kiinnostaa iltaisin taas ne samat vanhat sisälelut paljon paremmin. Eikä muuten tarvitse taistella pukemistouhuissa, kengät jalkaan, lippis päähän ja jätkät ulos. Joko saa hehkuttaa, että kesä on tullut?

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!