tiistai 13. toukokuuta 2014

Aamu hiekkalaatikolla

Eilen saatiin uuteen hiekkalaatikkoon vähän täytettä, kun isi kävi hakemassa pari kuormaa hiekkaa. Tänään vietettiinkin luonnollisesti koko aamupäivä ulkona tehden hiekkakakkuja ja lapioimalla hiekkaa. Äiti sai samalla juotua aamukahvit ja myös ihokuorinnan hiekkaisella kurahanskalla. Traktoreilla ja kaivureilla kärrättiin hiekkaa rekkojen kyytiin ja tottakai myös pihassa seisova ukilta lainassa oleva peräkärry kiinnosti pieniä työmiehiä. Niin ja ainakin toistaiseksi suurin osa hiekasta pysyi vielä laitojen sisäpuolella.


Nyt peukut pystyyn pitkille päiväunille, jotta äitikin ehtisi vähän relata ja katsoa eilen kesken jääneen elokuvan loppuun. Taitaa tästä Anna Kareninasta tulla uusi ehdokas top5-listalle, pitkästä aikaa oikeasti tosi hyvä leffa! Jääkaapissa olisi jäljellä vielä yksi pala daimkakkua, mutta yritän vastustaa kiusausta ja pysyä nuudelilinjalla...

3 kommenttia:

 1. Hiekkalaatikolla on ihanaa! Minkä merkkiset muuten nuo poikien kurahanskat ovat? Minulla on ollut vaikeuksia löytää toimivia hanskoja 1v 1kk vanhalle. Tuntuu että kaikki liian isoja eikä poika pysty tekemään niillä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on HC-kids eli ihan perusmarkettikamaa. Ostin ne muistaakseni Tokmannista..? Me käytetään yleensä vielä tuolla alla lapasia ja silti pojille menee edelleen 0-koko, vaikka esim. toppahanskat oli jo kokoa 2. Meiltä löytyy myös Cirafin kurahanskoja, ja olenkin todennut nämä ns. halpismerkit parhaimmiksi. Esim. Popin ja Jonathanin kurahanskat oli ainakin meillä ihan surkeita. Mutta näillä saa tosiaan tehtyä hyvin pihahommia ja muita juttuja :)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta :)

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!