keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

No kyl määki ko kaikki muutki...

Siis Gugguu. Huhheijaa, en edes halua ajatella tulevaa visalaskua, mutta Sonjan mainostama 20% ale kutkutti sen verran, että pakko se tilaus oli laittaa menemään! Alunperin haaveilin tilaavani poitsuille ne ihanaakin ihanammat jumpsuitit, mutta siinä vaiheessa kun olin siirtänyt ne ostoskoriin ja loppusaldo alkoi kakkosella (ja siinä oli kolme numeroa) laitoin pakin päälle ja painoin poista. Ei antanut vieläkään itsekuri periksi ostaa niitä, vaikka kuinka mieli teki.

Yhtään Gugguuta meillä ei ole ennen ollutkaan, joten aamulla tilaukseen lähteneet jutut ovatkin meille aivan uusia tulokkaita. Vaikka tosin merkki on jo tullut montaa kautta tutuksi, ja onpa niitä tullut hypisteltyä ja kuolattua jo useaan otteeseen, niin en ollut vielä erehtynyt ostamaan. Suurin syy on ollut ehdottomasti vaatteiden hinta, vaikka todellisuudessa yhtä paljon ne miikkarit tai popit maksaa. Tekosyitä tekosyitä. Kuitenkin Gugguun suomalaisuus ja ihanan simppeli muoto houkuttelee, ja veikkaanpa etteivät nämä jää meidän viimeisiksi kappaleiksi. 

No mitä sieltä sitten on meille tulossa? Kahdet leggarit ja kaksi pipoa, niitä kun ei voi olla koskaan liikaa. Väreiksi valitsin mustaharmaat ja harmaavihreät, pipoissa harmaan ja vihreän. Keltaisia collegehousuja himoitsin, mutta ilmeisesti joku muukin oli bongannut tämän aletärpin... No mutta mekin olemme nykyään siis Gugguilijoita, sillä enhän olisi kummoinenkaan bloggaaja, jos Gugguuta ei meiltä löytyisi! 

Gugguuta vaan kaikille tähän päivään ♥

6 kommenttia:

 1. Iiiiiiiih <3 Mä en tilannut mitään, tällä viikolla on tullu jo kahesti gugguu postia laatikosta :D Ja eipä meidän kokoja enää edes ollut niistä mitä olisin halunnut. Korjasin sitten ''aletilanteen'' tilaamalla popin verkkokaupasta välikausihaalarin syksyksi kun oli niin kivassa alessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D mä päätin, että jätän popin alet kokonaan väliin ja annoin siten luvan itelleni ostää nämä! Enkä muuten ostanu hulluilta päiviltäkään mitään pojille, joten ihan hyvällä omalla tunnolla laitoin tilauksen ;)

   Poista
 2. Eiii!! Mä oon koko päivän yrittänyt keksiä perusteluita sille miksi mun ei kannata ostaa niita jumppiksia kahdelle kokoa 50 käyttäville vauvoille :D Ja oon pystynyt olemaan tilaamatta, edes niitä ihania collareita jotka olis kuitenkin vähän halvemmat. Tällainen postaus on siis ihan vihoviimein millasia haluan nähdä. :( Yhyy saanko mäkin tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sori Jenni :) No miten kävi, pystyitkö hillitsemään itsesi?

   Poista
 3. noi on super ihania <3 mä oisin halunnu meille toisen jumpsuitin mut siinä minkä oisin halunnu ni ei ollut enää kokoja :/

  mulla ois sulle pikkunen haaste http://axupaksu.blogspot.fi/2014/04/kysymyksia-ja-vastauksia-haaste.html ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei siellä ollut tollon aamulla enää collareistakaan kokoja jäljellä, olis pitäny varmaan päivystää heti keskiyöllä ;)

   Kiitos haasteesta, teen kunhan kerkiän :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!