keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mä lankutan!

Ja niin on 30 päivän hoover-haaste takana, seuraavana vuorossa onkin vatsakuukausi. Kyykyt jää tulevaisuuteen, mulla on nyt tarpeeksi hyvä peba muutenkin. Heh heh, vitsi vitsi.

seattlewolf.com
Mutta siis, sisko sai myös mut hurahtamaan näihin maagisiin 30 day challengeihin. Ja ihme kyllä, lankut muistin tehdä joka ilta ja tietysti tärkeinpänä jaksoin tehdä ne. Eli mitä ilmeisimmin tuolla jossain on sittenkin vatsalihaksia! Alkuun se viimeisen päivän 5 minuuttia tuntui ihan ylitsepääsemättömältä haasteelta, mutta mitä pidemmälle haasteessa edettiin, sitä helpommaksi hooverissa pysyminen tuli. Pahin etappi oli siirtyä 3 minuutista 3,5 minuuttiin, se teki oikeasti tosi tiukkaa! Mutta polvet pysyivät ilmassa ja sisukkaasti sinnittelin kaikki päivät. Tai no viimeinen 5 minuuttia oli kyllä niin järkyttävää tuskaa, että välissä oli pakko heilutella jalkoja. Mutta käytännössä en kai huijannut, kun heiluttelukin tapahtui lattian tasossa. Vai...?


Vatsalihakset on siis seuraavana, ja siihen sain haastettua herrankin mukaan. Tämä yhdistettynä jumppailuun kahdesti viikossa sekä poikien kanssa tapahtuvaan hyötyliikuntaan, ehkä mulla on vielä toivoa päästä kesäkuntoon. Olenkin tämän ekan kuukauden jälkeen jo ehkä havaitsevinani jotain kehitystä keskivartalon seuduilla. Bikinit tosin saa jäädä vielä visusti kaapin pohjille, ellei tämä taianomainen treeni sitten tehoa tuohon rypistyneeseen vatsanahkaan. Sillä en usko, että kukaan haluaa nähdä tätä ja sokeutua. 

Ps. vaaka näytti eilen sellaista lukemaa, jota ei ole varmaan pariin vuoteen nähty! Varmaan joku virhe vaa'assa tai patterit loppu...

9 kommenttia:

 1. Jee HYVÄ! T. lusmuilija, joka ei oo vielä tehny 5 minsaa..

  VastaaPoista
 2. Ps. Oot kyl tosi hoikas kunnossa! pps. Onks haukku päässy pois jäähyltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö.. :) joo pääsi se pois, hetkellisesti!

   Poista
 3. 5 minuuttia!! kuinka masentava määrä!! mitenhän nyt vihdoin ja viimein saisin ne potkut persuksilleni ja saisin ite tehtyä myös!

  mutta vautsi että sä jaksat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä aika masentava! Ja varsinkin jos jäi tuijottelemaan sitä sekuntikelloa :D Mitäs jos mä virtuaalipotkasen sua? ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vielä kun saisi ruokavalion kuntoon niin olis parempi! Vierasvarakeksit houkuttelee ihan liikaa :D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!